Новини про зірок
Подобається

«Дякую тобі за те, що зробив це чудо можливим…»: Лобода, яка вдруге стала мамою, не може прийти до тями від щастя

26/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дякую тобі за те, що зробив це чудо можливим…»: Лобода, яка вдруге стала мамою, не може прийти до тями від щастя

Українська співачка та ведуча поділилась із фоловерами дуже милим фото своєї новонародженої доньки, передає Корупція.Стар

Сексуальна та красива, щира та непередбачувана Світлана Лобода буває й дуже ніжною. Нещодавно в співачки з’явилась донечка. «Дякую тобі за те, що зробив це чудо можливим», — підписала чорно-біле фото новонародженої дитини.

Популярне: "Молоді і пяні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпитку

У коментарях підписники розділяли любов та емоції співачки: «Від душі вітаю, щастя, здоров’я та успіху в перших починаннях донечки», «Вітаємо з народженням такого маленького чуда», «Ви і так красуня, а дитинка зробить вас ще більш гарною», «Це найкраще, що може трапитися з жінкою.

Народила донечку Лобода вчора, 25 травня у Лос-Анджелесі. На фотографії Світлана тримає доньку та годує груддю, саме фото надзвичайно ніжне.

Співачка стала мамою вдруге, першу доньку Євангеліну народила у 2011 році, батьком дівчинки є хореограф Андрій Царь. Від кого співачка народила другу дитину, поки що не відомо. Як Світлана Лобода назве новонароджену доньку розповість згодом.

 

Благодарю Тебя за то, что сделал это чудо возможным ❤

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)