Новини про зірок
Подобається

«Водій просто переїхав мене…»: Український актор, який пролежав у комі два тижні, розповів подробиці страшної аварії

23/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Водій просто переїхав мене…»: Український актор, який пролежав у комі два тижні, розповів подробиці страшної аварії

Популярний український актор Данило Каменський, який запам'ятався глядачам по фентезійному фільму "Сторожова застава" розповів подробиці аварії, в яку він потрапив в минулому році, передає Корупція.Стар

За словами чоловіка він не помітив вантажівку, а водій просто вирішив не зупинятися.

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

"Я ловив машину і не помітив вантажівку, яка здавала назад. Було темно і вона рухалася тихо. Водій просто збив мене і переїхав. Ось так", — згадує Данило.

Через те, що машина їхала повільно, актор отримав серйозні травми, але залишився живий. Каменський розповідає, що в реанімацію потрапив в критичному стані, з переламаним стегном і повністю травмованої селезінкою. Хлопець два тижні пролежав у комі, але лікарі змогли його врятувати.

"На жаль, "швидку" довелося дуже довго чекати. У лікарні з'ясували, що у мене дві тріщини в тазу і травмована селезінка (її довелося видалити). Два тижні я був у комі, але потім мене відкачали, слава Богу. До речі, коли прокинувся і мені сказали, скільки був без свідомості, то я просто офіг*в. Тих двох тижнів насправді ніяк не відчув. Для мене все було, як ніби якийсь сон. Деякі люди, які пережили кому, розповідають, що бачили себе ніби з боку. Я нічого не бачив, нічого не чув. принаймні не пам'ятаю … "- додав актор.

Нагадаємо, що суд над водієм вантажівки триває досі.