Новини про зірок
Подобається

«Я закохалась в Меладзе як в чоловіка!»: Євгенія Власова вразила всіх своїм зізнанням

15/05/2018     Автор: Яна Романська
«Я закохалась в Меладзе як в чоловіка!»: Євгенія Власова вразила всіх своїм зізнанням

Відома українська співачка Євгенія Власова здивувала всіх своїм відвертим зізнанням, передає Корупція.Стар

Нещодавно талановитий композитор та успішний продюсер Костянтин Меладзе відсвяткував свій день народження. Чоловіку виповнилось 55 років.

Привітати іменитого друга і колегу поспішили безліч зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Однак, найбільше зі всіх здивувала красуня-співачка Євгенія Власова.

Популярне: "Тато, мама і я": Юрій Горбунов зачарував сімейним фото з Катею та маленьким Іваном

Зірка присвятила композитору одразу декілька публікацій у своєму Інстаграм, а в одному щиро зізналась, що була закохана у Костю:

«У 16 років я вперше почула голос Валерія Меладзе і пісню "Нічна лілія" і закохалася як жінка в чоловіка … Це було чарівне відчуття! Через деякий час я дізналася, що автор пісень — не Валерій Меладзе, а його брат, Костянтин Меладзе і закохалася вже в Костянтина Меладзе як в чоловіка! Мені було 16 … Так, жіноче начало віку не знає! Я і не думала, наскільки ці чоловіки старші за мене! І ось я захотіла стати співачкою! І чиї пісні, як ви думаєте я хотіла співати? І я почала шукати можливості познайомиться з Костянтином Меладзе! І настільки було моє бажання познайомитися велике, що це сталося! Але… Я дізналася, що Меладзе одружений, та ще й на такій красуні і закрила цю тему для себе. І любила вже не я, а співачка в мені. І не чоловіка, а композитора!»