Новини про зірок
Подобається

«Дві каплі»: Міла Сивацька показала зворушливе фото з мамою

15/05/2018     Автор: Яна Романська
«Дві каплі»: Міла Сивацька показала зворушливе фото з мамою

Міла Сивацька показала спільне фото з мамою, передає Корупція.Стар

Українська актриса поділилась у Instagram фотографією з матусею.

У День матері – зірки мали своєрідний челендж, адже кожен хотів поділитися милими знімками з найріднішою, тому й на сторінках у соцмережах шанувальники мали змогу віртуально познайомитися з мамою своїх кумирів.

Українська актриса Міла Сивацька також в тренді, тому і прийняла участь в такому «челенджі» та поділилась у своєму профілі спільним фото з матусею.

«Із днем Матері! Ану швиденько біжіть вітати своїх матусь, адже вони в нас найкращі. Особливо моя!» , — додала коментар Міла.

Читачі помітили надзвичайну схожість донечки на маму та тішили їх чудовими коментарями: «Дві каплі», «Дуже схожі», «Зараз рідко зустрінеш такі чудові пости про маму, у твоєму віці» та ін.

«Сьогодні День Матері?», «Слава Україні» – такого типу коментарі також присутні  під фотом. Адже актриса дуже часто з’являється у відомих російських телешоу, до прикладу «Вечірній Ургант». А також незабаром з’явиться кінострічка «Квіти дощу» на російському телеканалі «Росія1», де Міла Сивацька зіграла головну роль.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Також нагадаємо, що актриса професійно займається вокалом і брала участь у пісенному конкурсі на телеканалі «1+1» –  «Голос діти». Де заспівала пісню «We will rock you».