Зіркові скандали
Подобається

«Маленька гідність, 1000 доларів за ніч і коханка стр*птизерша»: Що відомо про скандальні стосунки Сєдокової і Тищенка

14/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Маленька гідність, 1000 доларів за ніч і коханка стр*птизерша»: Що відомо про скандальні стосунки Сєдокової і Тищенка

Скандал між двома зірками українського шоу-бізнесу почався ще в 2013 році і тривав більше 5 років. За цей час вся Україна не тільки дізналася про розміри «гідності» головного «Ревізора» країни, а й про сексуальну орієнтацію Сєдокової. Редакція Корупція.Стар дізналася, в чому криється причина скандалу і чим закінчилося протистояння медійних особистостей.

П'ять років тому Анна Сєдокова зробила провокаційний пост на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Співачка у відповідь на критику її оголених фотографій вирішила спровокувати недоброзичливців і запропонувала купити її.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

"Ти кажеш, що я повія? Тоді давай, спробуй мене купи", — свідчив її підпис під фото.

Після цього в одному з інтерв'ю журналісти, тоді ще у ведучого «МастерШеф» Миколи Тищенка, вирішили дізнатися, скільки він був би готовий віддати за ніч з Сєдоковою. Чоловік заявив, що за таке задоволення він би не віддав більше ніж за звичайного «нічного метелика». Тищенко запропонував їй $ 1000.

Сєдокову така заява настільки образила, що у відповідь вона висловила все, що думає про знаменитого ресторатора. За словами Анни, Микола просто вирішив привернути до себе увагу за її рахунок, адже у самого ведучого нічого немає крім «маленької гідності».

Такий обмін люб'язностями привів до гучного скандалу, і незважаючи на те, що обидві сторони заявляли, що готові помиритися, вони продовжували і далі своє протистояння, відкриваючи таємниці один одного на загальний огляд. Сєдокова стабільно раз на місяць публікувала пости присвячені Миколі, продовжуючи натякати на його невеликі розміри.

«Я не ображаюся на тебе, правда. На маленьких не ображаються »,«Ти не переймайся, розмір не головне, на камерах ж не видно»,«Кажуть, що стероїди впливають на розмір, може у Тищенко запитати, він точно знає ».

Тищенко же у відповідь заявив, що він погарячкував і зараз би запропонував за ніч любові набагато менше. До речі тоді ж багато чоловіків підтримали Миколу і почали оголошувати  свої ставки на Сєдокову. Максимально їй пропонували $ 100 000.

Анна дійшла до того, що погодилася заплатити 1000 доларів найкрасивішій «к*рві», щоб та сфотографувала чоловічу гідність Миколи.

"Я особисто обіцяю заплатити 1000 $ найкрасивішій "шл*сі" і надіслати її йому, щоб засвідчити істинні гігантські розміри господарства!!!"

Тищенко не стримався і заявив, що шанувальникам співачки потрібно задуматися про сексуальну орієнтацію зірки. За його словами всі її знімки в соціальних мережах тільки з дівчатами, причому фотографії досить відверті. А пізніше Тищенко зробив ще більш шокуюче зізнання. Він розповів, що Сєдокова спить зі своєю подругою Вардануш Мартиросян (Varda). Ця дівчина з вірменськими коріннями визнана в Україні однією з кращих виконавиць еротичних танців на пілоні. До речі про це пізніше зізнавалася і сама Varda.

«Так, у мене вдома величезне ліжко і ми разом спимо на цьому ліжку».

До речі про свій розмір Тищенко теж вирішив поділитися з шанувальниками, за його словами, у нього звичайна середньостатистична гідність в 22 сантиметри.

В останній рік конфлікт трохи вщух, але зірки так і не почали спілкуватися один з одним. Днями Сєдокова здивувала шанувальників, знову згадавши про цю ситуацію. Виявилося, що співачка поїхала з гастролями до Туреччини і на одному з концертів зустріла Тищенко разом з його дружиною. Анна розповідала, що Тищенко вирішив нарешті остаточно примиритися і почав закидати її на сцені квітами, а потім повів пити дороге шампанське. Тільки тоді Сєдокова нарешті його пробачила.