Новини про зірок
Подобається

«Любить блондинок і пише вірші»: Вся правда про красеня-ведучого, Славу Варду

14/05/2018     Автор: Яна Романська
«Любить блондинок і пише вірші»: Вся правда про красеня-ведучого, Славу Варду

Слава Варда – нетиповий для українського телебачення журналіст та  телеведучий. Він ніколи не мріяв займатись журналістикою, просто в певний момент вектор його зацікавлень змінився і він вирішив спробувати свої сили. Йому вдалось і тепер він відомий на всю країну. Корупція.Стар хоче розповісти вам більше про цього чудового чоловіка. 

В’ячеслав корінний киянин, він з дитинства займався легкою атлетикою і навіть має розряд майстра спорту у цьому виді. Свою юність він провів у стінах спортивного інтернату, згодом закінчив Київський національний торговельно-економічний університет, а також отримав юридичну освіту. 

На телебаченні Варда з’явився у 2006 році як ведучий новин та коментатор. Тоді, окрім бажання, у хлопця не було нічого: ні досвіду, ні зв’язків, ні достатніх знань.

Слава довів, що «де бажання, там і вміння», а про свою першу роботу на каналі «Спорт 1» він розповідає так:

«Олександр Жураховський, тодішній керівник і продюсер цього каналу запросив мене на співбесіду, після того, як я надіслав резюме. Тоді це був шикарний час, оскільки ми коментували легку атлетику, і я, як легкоатлет, це дуже приємно переживав. І я дійсно переживав в прямому сенсі цього слова, адже це були перші ефіри».

Згодом Слава перейшов працювати на «Новий канал», де також працював спортивним журналістом. Окрім цього, Варда також працює ведучим на радіо «Вісті», де веде авторські програми.

Зараз він працює на телеканалі «Прямий». Взірцем спортивного журналіста для нього завжди був ведучий 1+1 – Євген Зінченко.

Популярне: В обіймах Меладзе: Марченко опублікувала нові фото не зі своїм чоловіком

Окрім цього, Слава Варда – талановитий поет, у 2011 році він видав свою першу збірку, а також створив власний проект з Олександром Сульдіним, в рамках якого читає поезію під музичний супровід.

Про особисте життя телеведучого-красеня відомо мало, знаємо, що він неодружений і любить блондинок. Тож, дівчата, маєте надію.