Новини про зірок
Подобається

«Думав, що мене будуть бити…»: MELOVIN зізнався, як його зустрічали сотні шанувальників в Україні

14/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Думав, що мене будуть бити…»: MELOVIN зізнався, як його зустрічали сотні шанувальників в Україні

Представник України на "Євробаченні-2018" розповів, що його чекало по поверненню на Батьківщину, передає Корупція.Стар

Співак на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділився новиною про те, що в аеропорту його зустрічала ціла юрба шанувальників. Виконавець навіть опублікував відеозапис того, як його зустрічали українці. Фанати разом з журналістами підготували для MELOVIN кілька красивих букетів і виконали його пісню. Крім цього для співака спекли коровай.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Сам виконавець зізнався, що після своєї поразки очікував зовсім іншої реакції.

"Думав, що мене будуть бити", — написав MELOVIN в коментарях до фото.

Нагадаємо, що представник від України зайняв тільки 17 місце на "Євробаченні". Судді віддали талановитому хлопцеві останнє місце, а ось глядачі показали, що MELOVIN виступив дуже гідно, присудивши йому 7 місце. Шанувальники співака одноголосно заявили, що його оцінили нечесно.

"Мені стало легше, коли побачила, що ти посміхаєшся. Ти мега талановитий, щирий і красивий. Все у тебе буде добре. Пишаємося і любимо тебе. Ти наш герой".

"Я впевнена, що для більшості українців ти стоїш на першому місці. Тому що всі розуміють, що так, тебе несправедливо оцінили судді."