Новини про зірок
Подобається

Євробачення 2018: Топ 5 претендентів на перемогу. Що пророкують виконавцю від України

12/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Євробачення 2018: Топ 5 претендентів на перемогу. Що пророкують виконавцю від України

Уже сьогодні вся Європа дізнається переможця наймасштабнішого вокального конкурсу "Євробачення-2018". Про те, хто може стати переможцем, дізнавалася редакція Корупція.Стар

Проаналізувавши заяви букмекерів, а також прогрнози музичних критиків ми виділили п'ять найімовірніших переможців цього року.

Популярне: "Прямо на сцені": З фавориткою "Євробачення 2018" стався неприємний конфуз

На першому місці виконавиця з Кіпру Елені Фурейра. Буквально за два дні її виступ в півфіналі на офіційній сторінці проекту в youtube побачило більше 4 мільйонів чоловік. Це найбільша кількість переглядів серед усіх учасників. Величезна кількість відгуків говорить про те, що дівчина відмінно виступила, а її пісню вже переклали більш ніж  40 мовами.

На другому місці представниця Ізраїлю. Вона була фавориткою букмекерів ще до півфіналів, але виступ остаточно зміцнив упевненість в цій виконавиці. Незвичайна харизматична Нетта Барзілай швидко завоювала любов завдяки своїй запальній пісні.

На третє місце вибився представник Ірландії. Не дивлячись на те, що пісня виконавця не так запам'ятовується на відміну від двох попередніх учасників, його рейтинг злетів завдяки скандалу з Китаєм. У цій країні під час трансляції вирізали кадри виступу виконавця, на яких двоє чоловіків виконали танець, присвячений одностатевій любові.

У п'ятірці лідерів опинилася і Франція. Дует Madame Monsieur, який виконав ліричну пісню дійсно представляє серйозну конкуренцію іншим учасникам. Нагадаємо, що Франція щорічно займає хороші місця в фіналі.

На останнє місце букмекери ставлять представника Німеччини Міхаеля Шульте. Чоловік виконав зворушливу пісню про свою сім'ю і батька, яка змусила розчулитися багатьох глядачів.

Представник від України, за прогнозами критиків в п'ятірку не потрапить, але своє місце в десятці він зможе зайняти дуже впевнено. Нагадаємо, що сьогодні саме MELOVIN виступить першим.