Новини про зірок
Подобається

Ще одне розчарування прямо перед фіналом: Що сталося в 10-му випуску «Холостяка»

12/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ще одне розчарування прямо перед фіналом: Що сталося в 10-му випуску «Холостяка»

У новому випуску популярного українського шоу "Холостяк", головному герою довелося знову зіткнутися з розчаруваннями, передає Корупція.Стар

На цьому тижні Рожден зважився познайомитися з батьками інших трьох учасниць. Першими, до кого відправився холостяк, стали близькі Галі. Не дивлячись на те, що батьки влаштували головному герою дуже теплий прийом в Старому Самборі, сама дівчина закотила скандал, постійно критикуючи батьків. Рождену така поведінка дівчини зовсім не сподобалася і він вирішив скоріше припинити побачення.

Популярне: "Прямо на сцені": З фавориткою "Євробачення 2018" стався неприємний конфуз

У Луцьку чоловіка чекали рідні та друзі Іванни. Рождену сподобалися батьки дівчини, але під час застілля вони почали звинувачувати героїню в нещирості, що теж затьмарило враження від зустрічі.

Ну а у третьої дівчини Наташі батьків немає. Мама пристрастилася до алкоголю, а батько пішов з сім'ї, в 13 років вона з'їхала з дому і з тих пір живе сама. Замість домашніх посиденьок, дівчина вирішила сходити з Рожденом на урок танців, що, як зізнавався сам головний герой, йому зовсім не сподобалося.

Холостяк на цей раз не зміг визначитися з фіналістками, так як всі дівчата розчарували його на цьому тижні, тому не став виганяти нікого. Подивимося чим закінчиться наступний випуск і хто зможе отримати свою заповітну троянду.