Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 травня 2018 року

11/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 12 травня 2018 року

Овен
Овнам сьогодні рекомендують провести спокійний розмірений день. Братися за щось дуже важливе краще не варто. Проведіть день за книгою, вивчіть пару нових слів англійською або подивіться хороше кіно. Вам піде це на користь.

Телець
Не перестарайтеся зі своїми силами. Робіть тільки те, що від вас вимагають. Зайва ініціатива може обернутися проти вас. Знайдіть час для відпочинку, сприятливими будуть виїзду з дому в тиху місцевість.

Близнюки
Те, що ви давно відкладали краще зробити сьогодні. День сприятливий для починань як в роботі, так і в особистому житті.

Рак
Сьогодні вам варто відмовитися від гулянь і зустрічей з друзями, а краще присвятити себе роботі, адже саме там можливі деякі непорозуміння. Вам знадобиться мудрість, щоб вирішити ці труднощі.

Лев
Сьогодні корисно провести день на природі. Можете скликати компанію друзів і відправитися на пікнік до парку або в ліс.

Діва
Сьогодні є можливість зустріти давнього друга. Поцікавтеся як проходить його життя, розпитайте про роботу. Можливо, він підкине вам якусь роботу або геніальну ідею!

Терези
Сьогодні день для вас вдалий у всіх сенсах. Проведіть його з користю і не пропустіть цей шанс.

Скорпіон
Спробуйте сьогодні налагодити спілкування або провести час з важливими для вас людьми. Ви іноді забуваєте, як вам потрібна їхня підтримка.

Стрілець
Сьогодні можуть з'являться цікаві ідеї, пов'язані з роботою або бізнесом. Їх варто як слід обміркувати і обговорити з друзями. Вони підкажуть потрібне рішення.

Козеріг
День буде для вас довгим і виснажливим. Вам доведеться мати справу з складними в спілкуванні людьми, вирішувати чужі конфлікти. Напружених моментів буде досить, так що потрібно буде постаратися згладжувати гострі кути. Навколишні будуть звертатися до вас за порадами і допомогою, відмовити їм буде важко.

Водолій
Сьогодні вас з усіх боків будуть оточувати конфлікти. Постарайтеся менше в них встрявати. Це може закінчиться поганими наслідками.

Риби
Сьогодні вам корисно викинути з життя все зайве. Це стосується як і не потрібних речей, так і людей. Але не переборщіть.