Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 травня 2018 року

10/05/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 11 травня 2018 року

Овен

Утримайтеся від бурхливої ​​діяльності. Працюйте в розміреному темпі і все буде добре. Займіться оформленням документів, якщо є така необхідність.

Телець

У цей день ви можете сміливо преобретать нерухомість. Також гарний час для того, щоб зайнятися домашніми справами.

Близнюки

Не бійтеся труднощів, хоча саме вони вас і чекають. Можливо, ви отримаєте нову посаду або змініте роботу на більш оплачувану.

Рак

Не кидайтеся в нові проекти, як у вир з головою. І краще придивіться до своїх ділових контактів.

Лев

Сьогодні у вас буде день протиріч. Чим дурніші вам буде здаватися ідея, тим більша ймовірність того, що оточуючі зустрінуть її на ура. 

Діва

Намагайтеся проявити себе з кращого боку. Демонструйте свої навички та здібності, а потрібні люди це обов'язково оцінять.

Терези

Сміливо подорожуйте, проходите оздоровчі процедури і насолоджуйтеся життям. Не варто надто довіряти людям, особливо малознайомим.

Скорпіон

Якщо сьогодні ви звернетеся до начальства з проханням про підвищення зарплати — вам швидше за все не відмовлять. Для вирішення фінансових питань — день більш ніж відповідний.

Стрілець

Якщо у вашому колективі з'являться нові люди, вам так чи інакше доведеться навчитися працювати з ними, хочете ви цього чи ні. Не бійтеся делегувати завдання на підлеглих, якщо така необхідність раптом виникне.

Козеріг

Якщо у вас раптом виникне конфлікт з діловим партнером — це ненадовго. Незабаром все налагодитися. Якщо ви попросите про допомогу когось близького — вам швидше за все не відмовлять.

Водолій

Намагайтеся бути спритнішим і хитріший на роботі. Можливо, хтось задумує проти вас погані справи. Будьте обережні.

Риби

Рибам зараз не варто починати нові проекти, навчання, а також не ходіть в цей день на побачення, якщо не хочете зазнати фіаско. День в усіх відношеннях несприятливий.