Новини про зірок
Подобається

Романи з 82-ох річним чоловіком і скандали з продюсером: Що намагається замовчати популярна співачка Даша Астаф’єва

07/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Романи з 82-ох річним чоловіком і скандали з продюсером: Що намагається замовчати популярна співачка Даша Астаф’єва

Її називають однією з найкрасивіших виконавиць України, але при цьому вона все ще самотня. Що відомо про епатажну співачку, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Даша Астаф'єва народилася в 1985 році в місті Орджонікідзе Дніпропетровської області. Батьки були простими робітниками, батько був співробітником залізниці, а мати працювала на тепличному комбінаті. Даша захоплювалася безліччю занять, відвідувала гурток акробатики і рукоділля, малювала і навіть намагалася танцювати, але все дитинство її переслідувала одна найголовніша проблема — зовнішність.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Над дівчинкою знущалися в школі через її незвичайну фактуру і називали «гидким каченям». Після закінчення школи, дівчинка вступає в Дніпропетровське училище культури на режисерський факультет. Ця професія відразу захопила Дашу, і вона починає старанно займатися, намагаючись відвідувати всі додаткові заняття. Так вона знайомиться з продюсером Юрієм Нікітіним. Саме він вперше дав їй пораду піти на «Фабрику зірок».

Дівчина вирішила випробувати свою удачу і з успіхом пройшла кастинг. Тоді, в 2007 Даші навіть вдалося пройти у фінал проекту, але переможницею вона не стала. За словами Астаф'євої, проект допоміг їй повірити в себе, і вона вирішує стати моделлю. Незвичайною зовнішністю зацікавлюється компанія «Playboy», з якою Даша підписує свій перший контракт. У 2007 році її називають дівчиною року.

В цьому ж році разом з Юлею Каватарідзе Дарина вирішується випустити кілька пісень, результат настільки сподобався слухачам, що дівчата швидко організували свою групу під назвою «NikitA». Починаючи з цього моменту, її популярність починає рости з кожним роком. Дівчата випускають свій сольний альбом, в який увійшла скандальна пісня «Веревки», вірніше кліп на неї, де дівчата знялися повністю оголеними. Правда вже в 2016 році розгорівся скандал, після чого всі учасниці покинули групу і було прийнято перейменувати колектив у «Даша Астаф'єва & NIKITA».

Під назвою колишньої групи тепер переховувався танцювальний колектив. Але вже в 2017 році сама Астаф'єва вирішує піти з групи і почати свою власну сольну кар'єру. Колишні колеги Даші розповідали, що їх напружувала обстановка у гурті. Через роман Астаф'євої з продюсером Юрієм Нікітіним, дівчина відчула вседозволеність і почала себе хамськи вести з іншими учасницями. Але після цього виник конфлікт і між самими коханцями. Сама ж Даша цю інформацію заперечувала, заявляючи, що у неї нічого не було з Нікітіним.

До речі, особисте життя співачки просто покрите таємницями і чутками. Офіційно Астаф'єва ніколи не розповідала про своїх шанувальників, але багато хто стверджував, що скандал з Нікітіним був через новий роман виконавиці, на цей раз з 82-ох річним засновником журналу "Playboy". Пару часто бачили на різних заходах, а в Мережі з'являлися провокативні фотографії їх пристрасних обіймів. Нагадаємо, що чоловік помер в минулому році у віці 91 рік.

Після цього Астаф'єва в минулому році поділилася новиною про нового бойфренда. Ним виявився син колишнього гендеректора НАЕК "Енергоатом" Артем Кім. Але чоловік виявився замішаний в корупційних схемах і був затриманий співробітниками правоохоронних органів. Зараз він перебуває під слідством, а сама Астаф'єва замовчує про ці відносини. Так, що невідомо, чи зустрічаються вони до сих пір, або Даша знову самотня.

Але не дивлячись на це Даша весь свій час приділяє своїй сольній кар'єрі, не забуваючи час від часу шокувати своїх шанувальників. Дівчина дуже часто публікує в соціальних мережах свої відверті фотографії, підігріваючи інтерес фанатів до своєї персони.