Новини про зірок
Подобається

» Програма дуже насичена»: Лесю Нікітюк буде підкорювати Канни

07/05/2018     Автор: Яна Романська
» Програма дуже насичена»: Лесю Нікітюк буде підкорювати Канни

Леся Нікітюк встигає всюди, передає Корупція.Стар

Між зйомками програми "Хто зверху?" Нікітюк встигла погуляти з мамою в Італії, випустити серію косметики для тіла, а також озвучити героїню мультика однієї із найпопулярніших студій світу — Sony Pictures Animation

В мультику "Монстри на канікулах" Леся заговорила голосом головної героїні — ріки Ван Хелсінг. 

"Роль Еріки далася мені дуже легко, адже вона – це практично я, тільки мультяшна, – розповіла зірка. – Еріка – капітан круїзного корабля. Вона харизматична і сильна жінка, та ще й багато подорожує. Нікого не нагадує? (Сміється). Взагалі, дубляж дався легко – записала все з першої спроби. І отримала величезне задоволення від процесу. До речі, в оригінальній, американської версії Еріку озвучувала Селена Гомес. Ну що, Селенко, у кого крутіше вийшло?".

"У Каннах ми проведемо шість днів, – каже Леді Ле. – Програма дуже насичена: прес-конференції, презентації … А ще я буду плавати вздовж Лазурного берега на величезному кораблі, стилізованому під мультяшний лайнер!".

Кіностудія запросила до Канн тільки кращих акторів дубляжу з усього світу. "Голосів" Еріки є три, і Леся Нікітюк серед них. 

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

"Я дуже пишаюся такою довірою з боку Sony Pictures, – каже ведуча Нового каналу. – І постараюся взяти з цієї поїздки максимум – а раптом у Голлівуд покличуть? Загалом, стежте за моїми каннськими пригодами в Instagram" — поділилась Нікітюк.