Новини про зірок
Подобається

«Перша дружина покинула через проблеми з алкоголем»: Таємниці особистого життя Сергія Бабкіна

07/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Перша дружина покинула через проблеми з алкоголем»: Таємниці особистого життя Сергія Бабкіна

Популярний український співак і автор пісень Сергій Бабкін заслужив визнання публіки раніше того, як став тренером сьомого сезону знаменитого телешоу «Голос країни» у себе на батьківщині. Він прийшов до успіху, виступаючи в дуеті «5'nizza »зі своїм приятелем по Харківському ліцею мистецтв Андрієм Запорожцем. Їх співпраця принесла співакам справжню славу на Україні, а потім — в Росії, прибалтійських республіках, Польщі Ізраїлі, Канаді та США. У 2005 році друзі-колеги оголосили про розпад групи. Але в 2015 році вони возз'єдналися за бажанням і прохання цілої армії шанувальників. Сергій багато часу присвятив сольній кар'єрі, яка афішує його в першу чергу, як співаючого актора, передає Корупція.Стар

Він 12 років служив в «ТЕАТРІ 19», куди в 2007 році прийшла працювати майбутня дружина Сергія Бабкіна — Сніжана.

До цього Бабкін вже був одружений. Його першою обраницею виявилася Лілія Ротань і в їхньому шлюбі, в 2005 році народився син Ілля, як зізнався в одному з інтерв'ю сам Сергій, він в цей час зловживав спиртними напоями. Його дружина не могла відучити співака від цієї згубної звички і їхнє сімейне життя тріщало по всіх швах. Зустрівши Сніжану Вартанян, Бабкін був упевнений, що заради неї готовий «зав'язати» і сказав їй про це. У 2007 році його невдалий дворічний шлюб був розірваний. Він дуже не хотів розлучатися з сином, від якого його намагалися віддалити усіма можливими способами. Але з Іллею він, хоча б зрідка, бачився, поки Лілія не виїхав за кордон, забравши дитину з собою. Тепер його первісток живе в Канаді і професійно займається хокеєм.

У Сніжани теж був син, однорічний Артур, якого Сергій сприймає як власну дитину. Бабкін спочатку обвінчався зі своєю новою дружиною, це сталося в травні 2008 року. У березні 2009-го вони зареєстрували свої стосунки. У вересні 2010 року у Сніжани та Сергія народилася спільна дочка. Дівчинка відразу ж стала улюбленицею батька. Бабкін вважає, що між ним і Василиною існує особливий зв'язок: вони з першого погляду вгадують настрій один одного і відчувають один одного на відстані. Вона з ранніх років займається танцями вокалом і дуже задоволена цим. Артур успішно вчиться в спеціальній музичній школі — інтернаті по класу фортепіано і захоплюється плаванням в басейні.

Бабкін — оптимістична і дуже позитивна людина. Він з особливою гордістю називає себе «підкаблучником» і говорить, що навчений досвідом довіряти дружині в багатьох питаннях: вона занадто часто виявляється права. А ще — Сніжана його «директор з фінансів», хранителька домашнього вогнища і чудова господиня — кулінар. Сімейні сварки у них бувають схожими на сцени італійських комедій минулого століття, які більше веселять, ніж засмучують. Після них подружжя поспішають покаятися перед коханою людиною і помиритися якомога скоріше. Бабкіни, останнім часом, грають в одному театрі «Прекрасні квіти», що працює в безсловесному жанрі і вміють зберігати мовчання.

 

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

У 2014 році Сергій Бабкін був запрошений зіграти головну роль в документальному фільмі «Олександр Довженко. Одеський світанок ». Супутницю молодого режисера, дружину Юлію Сонцеву зіграла Сніжана Бабкіна. На основі цього короткометражного фільму плануються зйомки повного метра, але проект поки відкладений на деякий час. Те, що вже вийшло, зірковому подружжю подобається: грати разом в одному кінопроекті їм було цікаво і весело. Всі ці дев'ять років їхнього шлюбу вони намагаються якомога рідше розлучатися і весь свій вільний час проводити в колі сім'ї.

Сергій і Сніжана впевнені, що надзвичайно вдало зійшлися характерами і докладають усіх зусиль до того, щоб їх шлюб був міцним і непорушним. Вони намагаються вибудовувати свої робочі графіки, щоб не залишати дітей надовго без уваги батьків — няні у них немає. Дружина Сергія Бабкіна наполягає на тому, що головний вихователь дітей — це чоловік, а вона тільки допомагає йому, виконуючи в будинку традиційні жіночі обов'язки, і це — головне в сімейному житті. Чоловік з радістю називає себе «підкаблучником» лише тоді, коли відчуває свою реальну владу і впевненість коханої жінки в його силі.