Новини про зірок
Подобається

«Обійшлись навіть без святкування у ресторані — жінка сама накривала на стіл…»: Остап Ступка, якого ви не знали!

07/05/2018     Автор: Яна Романська
«Обійшлись навіть без святкування у ресторані — жінка сама накривала на стіл…»: Остап Ступка, якого ви не знали!

Діти відомих людей дуже часто продовжують батьківську справу. Не винятком в цій історії став і син геніального українського актора Богдана Сильвестровича Ступки — Остап. Він також став актором, однак, на відміну від батька, більшої слави зазнав завдяки скандалам навколо своєї персони, аніж бездоганно зіграним ролям.

Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам більш детально про цього талановитого чоловіка і його особисте життя, а саме про розлучення з третьою дружиною та шлюб з новою обраницею.

Восени 2014 року у всіх ЗМІ кинулися гаряче обговорювати те, що Остап покинув свою сім'ю. Навіть більше, всі писали, що якась студентка зазіхнула на гроші актора і зруйнувала його шлюб.

Того ж року Ступка почав процес розлучення зі своєю законною дружиною Іриною, з якою вони прожили 15 років та виховували двох дітей.

Тоді у численних інтерв'ю, актор розповідав:

“Ніхто нікого не кидав і нічию сім'ю не розбивав. Не вчора це все почалося: все накопичувалося і призвело до такого кінця. Якщо люди говорять, що я кинув дружину, то відразу скажу: цього не було. Аліменти я регулярно сплачую, з дітьми бачуся. І це природно, це мої любі діти. З Іриною у мене нормальні, поважні стосунки. Всі історії про ворожість — неправда. Так, ми прожили 15 років. Але вже кілька останніх з них у кожного було своє життя і свої інтереси, своя компанія і друзі. Продовжувати це сенсу не було. У таких випадках не потрібно один одного мучити. Краще нормально, по-людськи розлучитися”.

Вже у 2015 Остап одружився з молодою красунею Дариною. Своє свято молодята провели у скромній і затишній атмосфері у колі найрідніших. Обійшлись навіть без святкування у ресторані — жінка сама накривала на стіл.

Четверта дружина Ступки виявилась навіть молодшою за сина актора, тож добре зрозуміло чому у ЗМІ наробили стільки галасу. Однак, самого артиста це анітрохи не турбує:

“Напевно, в силу того, що займаюся творчою професією. Даша також людина творча, а творчі люди — це діти, які виросли, але відчуття світу не змінили. Тому це нівелює різницю”.

 

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Зараз подружжя і досі разом, про спільних дітей поки не йдеться.

Нагадаємо, Остап уже дідусь. Син Дмитро подарував йому онучку Богданку.