Новини про зірок
Подобається

Через нерозділене кохання схуд на 70 кілограм…: Вся правда про те, як кардинально змінилося життя наймолодшого переможця «Х-Фактора» Олександра Порядинського

07/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Через нерозділене кохання схуд на 70 кілограм…: Вся правда про те, як кардинально змінилося життя наймолодшого переможця «Х-Фактора» Олександра Порядинського

Він став наймолодшим переможцем «Х-фактора», за долю пухкого добряка переживала вся Україна. Що стало з хлопцем і куди він пропав після проекту, розбиралася редакція Корупція.Стар

Олександр Порядинський народився в 1998 році в маленькому селі Кухара Чернігівської області. Хлопчик виріс у звичайнісінькій багатодітній українській родині. Він був наймолодшим з 5 дітей і тому найулюбленішим. Ще в школі Олександр проявляв талант до співу, своїм особливим голосом молодий хлопець просто вражає вчителів, а потім і хресну, яка почула його репетиції вдома. Саме вона дала Порядінскому усвідомлення того, що це може стати його професією, запросивши хлопчика виступати в місцевому клубі.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Потім хлопчик виступав в ансамблі «Ровесник», разом з яким займає різні призові місця на районних конкурсах. Після закінчення 9-ти класів, хлопець вступає в Ніжинський педагогічний ліцей на музично-філологічний факультет Вперше він з'явився на телеекранах у проекті «Х-фактор». 15-ти річний хлопець наважився прийти і спробувати свої сили на кастингу четвертого сезону. На відборах він вибрав пісню «Не плач, тату» переможця «Голосу країни» Івана Ганзери. Виконання було настільки щирим і чуттєвим, що весь зал просто не втримався від сліз, а потім глядачі ще довго аплодували артисту.

Не змогли втриматися і судді, віддавши відразу чотири голоси за. Його тренером стала Ірина Дубцова. Незважаючи на свій вік, Олександр з успіхом проходив з етапу в етап. Всі глядачі полюбили дуже простого, пухленького хлопця з щирою посмішкою. Один із суддів Сергій Сосєдов, навіть називав хлопчика «самородком з народу». У 2014 році він стає наймолодшим переможцем за всю історію проекту.

Але після гучного фіналу, Олександр надовго пропадає з телеекранів, рідко виступаючи у себе в селі і іноді з'являючись на більших заходах. Як з'ясувала наша редакція, хлопець вирішив, що перед тим як вриватися в шоу-бізнес, потрібно спочатку зайнятися собою. Підштовхнуло його до цього і нерозділене кохання. Після проекту Олександр закохався в дівчину, яка відкинула почуття нещасного хлопця. Правда імені коханої хлопець так і не розкрив. Після цього Порядінскій починає серйозно займатися не тільки вокалом, але і своєю фізичною формою. Йому вдалося схуднути на 70 кілограм.

У 2016 році він вступає до Харківської академії культури, щоб остаточно отримати всі навички професійного співака. До речі з новою фігурою, Олександр вже встиг стати фотомоделлю відомого українського бренду чоловічого одягу. Дизайнери ательє, які шиють костюми для Президента України, самі запросили хлопця на цю роль. Дизайнер зізнавався, він дуже захопився тими змінами, які відбулися в хлопця і відчув у ньому справжнє прагнення до перемоги і силу волі.

Зараз же Олександр почав випускати власні пісні, так днями він презентував трек «Люблю тебе», який присвятив сво'єму нерозділеному коханню. Найближчим часом він планує випустити власний альбом і відправитися з гастролями по Україні.