Новини про зірок
Подобається

«Звинувачення в нетрадиційній орієнтації і зв’язках з молодими хлопцями, жононенависництві і сексизмі»: Що відомо про скандального модельного експерта Сергія Нікітюка

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Звинувачення в нетрадиційній орієнтації і зв’язках з молодими хлопцями, жононенависництві і сексизмі»: Що відомо про скандального модельного експерта Сергія Нікітюка

Найчастіше модельні скаути, продюсери для моделей, залишаються в тіні своїх підопічних. Саме ця людина стала винятком з правил, прославившись на всю Україну своїми скандальними висловлюваннями і неординарними рішеннями, передає Корупція.Стар

Але почнемо з самого начала.Сергей Нікітюк народився в 1978 році в Києві. За словами батьків, хлопчик з самого дитинства цікавився спортом, правда в якості глядача. Саме тому в шкільні роки Сергій дуже хотів стати коментатором. Але батьки довго відмовляли хлопчика від цієї професії. Саме тому Нікітюк вступає до університету ім. Шевченко на історичний факультет.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Правда працювати за фахом хлопець не поспішав, він завжди був творчим і намагався знайти в усьому креативний підхід. Тому Сергія привертає модельний бізнес, який тільки почав розвиватися в Україні і обіцяв гарний заробіток. Тому, ще студентом він вирішує взяти участь у кількох конкурсах краси, але знань катастрофічно не вистачало. Сергій вирішує добитися своєї мети будь-якими способами і влаштовується асистентами фотографів, стилістів, постановників, щоб особисто спостерігати за роботою професійних моделей.

Повертатися на подіум Сергій не став, розуміючи, що отримав достатньо знань для того, щоб вже самому вибирати і просувати моделей. Саме тоді він приймає рішення, яке повністю змінило його життя — стати скаутом. Незважаючи на те, що багато хто заявляв про те, що чоловік просто вибирає стереотипних моделей, своє рішення він приймав, керуючись тільки власними відчуттями. За словами Нікітюка, звичайно параметри важливі, але не поспілкувавшись з людиною, неможливо зрозуміти її потенціал. Сергій швидко досягає успіху в своїй справі і починає співпрацювати з відомими агентствами Metropolitan і Faces. Його рішення часто дивували відомих модельєрів, адже запропонувати роботу Нікітюк міг буквально дівчині, яку він зустрів на вулиці, але дуже швидко всі усвідомили, що Сергій не помиляється.

У 2011 році він стає експертом реаліті-шоу «Маша і Моделі», вперше з'явившись на українському телебаченні. Але популярність прийшла разом з іншим проектом — «Супермодель по-українськи». Режисери розповідали, що з самого початку бачили Сергія в журі, адже саме він зміг розпізнати безліч зірок в простих людях. Це шоу принесло чоловікові величезну популярність, зробивши його буквально єдиним відомим скаутом України.

Нікітюк запам'ятався не тільки своїм витонченим чуттям, але і епатажною поведінкою і висловлюваннями. Саме він руйнував надії дівчат, заявляючи про їх зайву вагу і відсутність харизми. Популярність Сергія досягла такого рівня, що навколо нього почали розпалюватися скандали.

Перший і найгучніший був пов'язаний зі звинуваченнями в нетрадиційній орієнтації і зв'язках з молодими хлопцями. Адже через свою роботу, йому доводиться відбирати не тільки дівчат, але й хлопців. Сам же Сергій чутки не спростував і не підтвердив, заявивши, що своє особисте життя не розкриє нікому. Але як відомо, дружини у скаута немає.

— З ким спати — це особиста справа кожного. Я думаю, що питання сексуальних уподобань повинно залишатися для людини темою особистого вибору, і на рівень професіоналізму не впливає.

Ще один скандал був пов'язаний з його висловлюваннями під час шоу. Чоловік дозволив собі кілька гучних заяв.

Якщо ви жирна і прищава, ви ніколи не знайдете собі роботу моделлю.

На одній із серій «Супермоделей», коли учасниці мали спробувати свої сили у еротичній зйомці, Сергій заявив про те, що в цей бізнес дівчата можуть потрапити тільки через ліжко.

Дуже часто говорять, що в модельному бізнесі все через ліжко. Навіть моя бабуся говорила: "Не побудеш на дивані, чи не побудеш на екрані".

Після цього чоловіка звинуватили в сексизмі і жононенависництві. Незважаючи на це, він залишається найпопулярнішим модельним експертом і зараз знімається в новому сезоні «супермодель».