Новини про зірок
Подобається

«За сім’ю боровся до останнього»: Вся правда про життя Дмитра Коляденка з Іриною Білик

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«За сім’ю боровся до останнього»: Вся правда про життя Дмитра Коляденка з Іриною Білик

Ви не зможете просто вимовити його ім’я — ви проспіваєте його, адже цей чоловік зумів написати справжній хіт на свою честь. Він не перестає дивувати своєю епатажною поведінкою і розважати всіх жартами, він – хореограф, співак, або просто шоумен – Діма Коляденко. І сьогодні редакція Корупція.Стар розповість про «дядю Діму» те, що точно не залишить вас байдужими, йтиметься про двох жінок артиста.

Всі знають, що цей чоловік надзвичайно тонко вміє передавати свої почуття. Його перша історія кохання закінчилася трагічно: кохана дівчина, як у пісні, не дочекалася його зі служби в армії. До того ж, про це Коляденко дізнався вже коли до звільнення залишались лічені дні. Молодий хлопець довго страждав, йому важко було пережити зраду і знову зважитись кохати.

Та все змінилось, коли Дмитро зустрів свою майбутню дружину – Олену. Тоді молодого красеня відправили працювати актором у Суми, де вони й познайомились. Кохання і пристрасть спалахнули одразу: вже через два місяці танцівники розписались.

У шлюбі вони прожили 9 років, народили сина Філіпа. Про їхнє розлучення, в одному з інтерв’ю Олена зізналась:

«Я терпіла, поки одного разу не зрозуміла, що більше не можу. І подала на розлучення. Діма за сім'ю боровся до останнього, хоча, судячи з усього, теж дуже хотів розлучитися. Знаєте, іноді мені здається, що я знаю його краще, ніж він себе»

І хоч вони вже давно не подружжя, Коляденко й досі відверто  розповідає про своє кохання до першої дружини.

Другою дружиною Дмитра стала особистість не менш талановита – поп-діва Ірина Білик. Познайомившись зі співачкою ближче, хореограф несамовито закохався, тож став робити все, аби завоювати її серце. Коляденко влаштував для Білик неймовірне освідчення на всю країну у програмі «Все для тебе» і, звісно ж, Іра не відмовила.

Пара прожила разом 4 роки, навіть планували народити дитину, але не склалося. На відміну від розставання з Оленою, це розлучення пройшло дуже болісно і з гучними скандалами.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Всі добре пам’ятають, що Дмитро продав ЗМІ пікантні знімки з сімейного архіву. Здавалося, що стосунки зіпсовано назавжди, але минув час і Коляденко з Білик знову як сім’я.

Дмитро каже, що хороші стосунки повернути зуміла саме співачка:

«Вона забороняє говорити слово "колишня". Краще "люба", "подруга", "мама". У неї немає колишніх, ми ж як родичі. Слава Богу, ми помирилися, і це зробила, мені здається, Біличка»

Зараз у Дмитра немає любовних стосунків, принаймні він їх не афішує.