Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 травня 2018 року

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 3 травня 2018 року

Овен

Не давайте оточуючим приводу скористатися вашими слабкостями. Не піддавайте розголосу внутрішнім сімейніим проблемам.

Телець

Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їх достоїнств. Проявляйте турботу про них. Кохані будуть трохи розгублені в цей день.

Близнюки

Більшість вільного часу віддайте улюбленому захопленню. Але не забудьте і про свої обіцянки близьким. Дотримуйтеся слова.

Рак

Не перебільшуйте своїх достоїнств. Ви подобаєтеся оточуючим і без прикрас. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Лев

Об'єктивно оцінити причини особистих невдач ви не зможете. Заважати буде впевненість у власній правоті. Поговоріть про це з друзями.

Діва

Проблеми партнерів вам здадуться дріб'язковими. Це не так. Будьте більш чутливими. Вони будуть чекати вашу підтримку.

Терези

В оточенні приємних людей ви будете почувати себе прекрасно. Чи не засиджуйтеся ввечері вдома. Відпочиньте в доброму товаристві.

Скорпіон

Спілкуйтеся просто. Ховатися за гучними іменами авторитетних осіб не варто. Це не справить враження на оточуючих. Будьте собою. Легше знайдете однодумців.

Стрілець

Знадобиться вміння мовчати у відповідь на несправедливі випади. Вкрай несприятливий день для призначення першої зустрічі.

Козеріг

Випадковостей в цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як подарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті.

Водолій

Важко складеться робочий день. Тому не варто намагатися організувати ввечері романтичну зустріч. Вона не буде вдалою.

Риби

У повсякденному житті якісних змін не відбудеться. Не захоплюйтеся романтичної листуванням з незнайомцями. Це безперспективно.