Новини про зірок
Подобається

«Потрібно вже другого …»: Джамала зізналася, що планує ще одну дитину

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Потрібно вже другого …»: Джамала зізналася, що планує ще одну дитину

Популярна українська виконавиця розповіла, що хоче народити ще одну дитину, передає Корупція.Інфо

В інтерв'ю Каті Осадчій зоряна мама зізналася, що навіть зараз встигає поєднувати материнство з роботою і готова навіть народити другу дитину. Співачка зізналася, що після того, як почала няньчити свого сина Еміра-Рахмана, якому вже до речі виповнився місяць, їй захотілося більше малюків.

Популярне: "Мілану забрали в дитячу реанімацію": Як склалася доля найромантичнішої пари "Зважених і щасливих" Марти Карпенко і Андрія Марнауза

"Чому ні? Я не можу сказати, що це було легко, але, коли народила, у мене думка така:" О! Потрібно вже другого! "Це так круто, це таке відчуття. Я не можу це порівняти ні з чим. Коли тобі просто кладуть дитину на груди", — розповіла співачка.

Не дивлячись на такий оптимізм Джамала зізналася, що засинає на ходу. І на ефірах "Голосу", зйомки якого закінчилися вчора, буквально спала в кріслі. Хоч виконавиця і повернулася в тренерське крісло після двох тижнів декрету, свою дитину вона виховує майже сама, довіряючи його тільки чоловікові і найближчим родичам. Для цього, її мама навіть тимчасово переїхала до них додому.

Про те, коли можливо в родині все-таки відбудеться нове поповнення, Джамала не розказала, заявивши, що вирішують все на небесах.