Новини про зірок
Подобається

«Кожен ранок ми розпочинаємо з її усмішки»: Життя за кадром екзотичної телеведучої прогнозу погоди Габріелли Массанги

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кожен ранок ми розпочинаємо з  її усмішки»: Життя за кадром екзотичної телеведучої прогнозу погоди Габріелли Массанги

Світ українського шоу-бізнесу настільки цікавий і яскравий, що його персонажі привертають чимало уваги шанувальників. Та є і ті, про яких мало що відомо. Однією з таких персон є чарівна Габріелла Массанга, жінка є незмінною телеведучою прогнозу погоди на "5 каналі". Та редакція Корупція. Стар повідає вам деякі таємниці з особистого життя зірка.

Габріела Массанга — відома телеведуча, актриса, яку ще називають «чорною перлиною» України. Проте, мало кому відомо, що справжнє ім'я жінки Яна Дудка, а родом вона з простого українського села на Черкащині. Майбутню зірку погоди на "5 каналі" виховували бабуся з дідусем Євген Кіндратович і Марія Миколаївна. Як зізнаються родичі, Габріела часто навідує їх, а старенькі кожен ранок розпочинають з усмішки коханої внучки.

"Кожен ранок ми розпочинаємо з Яниної усмішки: вмикаємо телевізор і дивимося прогноз погоди на "5 каналі"

Яна ще з раннього дитинства користувалася великою популярністю, багато дітей хотіли дружити з незвичайною дівчинкою. А свою екзотичну зовнішність вона успадкувала від батька, який родом з Конго. Телеведуча зізналась, що мріє побувати на Батьківщині батька, але їй ніяк не вдається організувати поїздку.

Ще у студентські роки Массанга активно займалася модельною кар'єрою, знімалася у кіно і була солісткою групи "Тріші". Та попри такі незліченні таланти Габріелла вибрала шлях телеведучої. Після закінчення школи телеведучих "5 каналу" дівчині запропонували вести прогноз погоди. Екзотична зовнішність, добре володіння українською мовою і вміння тримати себе перед камерою зіграли важливу роль.

Популярне:«Зовсім на себе не схожа»: Стало відомо, як виглядає Дорофєєва без макіяжу

Зараз Габріелла Массанга веде не лише прогноз погоди, у 2013 році жінка запустила власний проект "Мамина школа". Ідея прийшла спонтанно у період вагітності, а уже через кілька років мрія жінки втілилась у життя.

Про особисте життя Массанги відомо небагато, зірка виховує сина Тимофія. На жаль, про свою другу половинку Габріела відмовляється розповідати, тому інформації про чоловіка зірки немає. Але Массанга часто ділиться враженнями від виховання сина. Як розповіла Габріела син часто відвідує її зйомки, але мріє стати автогонщиком. Тимофій дуже розумний хлопчик у всьому прагне допомагати мамі.

Телеведуча любить подорожувати, смачно готує і просто в захваті від швидкісних, спортивних авто. Варто зазначити, що Массангу неодноразово помічали за кермом дорогих автокарів.

 

Viva 2017!!!

Публикация от Gabriella Massanga?? (@gabriella_massanga)