Новини про зірок
Подобається

«Він ігнорив її, поки вона не спитала про орієнтацію»: Як Слава добивалась уваги майбутнього чоловіка, розкрито всі таємниці

25/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він ігнорив її, поки вона не спитала про орієнтацію»: Як  Слава добивалась уваги майбутнього чоловіка, розкрито всі таємниці

Про цю красиву та неймовірно привабливу жінку мріє не один українець, однак її серце вже давно зайняте, а безіменний палець прикрашає каблучка. Вона – солістка одного з найпопулярніших українських жіночих гуртів «НеАнгели» — Слава Камінська, і сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, розповість вам про чоловіка, з яким вона поєднала своє життя.

У Слави завжди було багато залицяльників, однак про якісь серйозні стосунки ніколи не йшлося. Одному бізнесмену якось вдалось одружитись з красунею, однак вже через рік шлюб розпався і зірка знову залишилась сама. Так було до одного прекрасного дня, коли співачка за неймовірним збігом обставин зустріла його – Едгара Камінського.

В той день Слава зі своєю подругою приїхала в клініку, де і працював Едгар. Жінка одразу вподобала красивого чоловіка. До речі, в цій історії ініціативу на себе взяла саме вона: Слава одразу ж почала шукати номер хірурга і їй це вдалось. Того ж дня вона почала писати красеню різноманітні повідомлення, однак Камінський майже тиждень ігнорував зірку.

Самовпевнену Славу обурила така поведінка, тож, нічого кращого як запитати хірурга про його орієнтацію прямо в обличчя — вона не придумала. Після такої провокації Едгар нарешті запросив співачку на побачення. З тих самих пір вони і не розлучаються.

Їхній роман розвивався так швидко, що вже через три місяці стосунків Камінський покликав Славу під вінець. Нічогенький такий подарунок на 8 березня, правда? 

Одружились вони у тому ж таки 2014 і живуть у злагоді, хоч у пресі часто з’являються чутки про розрив стосунків і зради. Слава без зайвих роздумів взяла собі прізвище коханого чоловіка і забула про всіх, хто у неї був до нього.

Про весілля  Камінська в одному з інтерв’ю говорила наступне:

«Для мене це важливий день. Ця людина мені дуже дорога. Це всього лише формальність, яка не викликає у мене захоплення, як у декого — сукні та морда в салат. Єдине, я завжди дуже хотіла, щоб це було на мій день народження, я про це мріяла, а тепер мені саме "знову ягідка" і тут чоловік молодий».

Популярне: "Я і мої сестрички": Наталя Могилевська показала своїх рідних

Зараз, щасливе подружжя виховує двійко діточок – сина Леонарда і доньку Лауру.