Новини про зірок
Подобається

«Що сталося з її губами»: Анна Сєдокова злякала шанувальників своїм новим фото

24/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Що сталося з її губами»: Анна Сєдокова злякала шанувальників своїм новим фото

Анна Сєдокова здивувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм екс-солістка "ВІА Гри" поділилася новим знімком, який і злякав її шанувальників. Занепокоєння викликали губи співачки, які виявилися просто величезними. Сама ж співачка навіть не звернула на це увагу, розповівши, що у неї сьогодні дуже насичений день.

Популярне: "І їхати нікуди не збирається…": Чоловік Повалій зробив гучну заяву

Доброго ранку. Сьогодні у нас мега продуктивний день і вже через 5 хвилин я біжу в студію, де співаю не менше вже улюблену вами НіСловаОНем. Далі фотосет для афіш нашого туру!

Фанати запідозрили виконавицю в уколах ботоксу, для збільшення розміру губ і заявили, що артистка мабуть, просто перестаралася.

"Що сталося з її губами?", "Анна, що ви з собою зробили?", "Я сподіваюся це не на завжди?", "Це просто ботекс, заспокойтеся".

 

Доброе утро ☀️ Сегодня у нас мега продуктивный день и уже через 5 минут я вбегаю в студию любимого @avtoradioru , где пою не менее уже любимую вами #НиСловаОНем ? Далее фотосет для афиш нашего тура! Параллельно, сдаю новую колонку @snc_russia ? Дописываю сценарий проекта, который решила восстановить и вечером встречаемся на #PreParty Премии @ru_tv , которую, как вы помните, я веду ☺️ Что-то забыла … Но следите за стори и помогите плиз мне на моем #Telegram канале выбрать очки, в которых быть на эфире. Прямая ссылка у меня в шапке ?

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)