Новини про зірок
Подобається

«Скандал з Фреймут і шокуючі вчинки …»: Чим відзначився рудий пухляш з «Вар’ят» Жошка

23/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандал з Фреймут і шокуючі вчинки …»: Чим відзначився рудий пухляш з «Вар’ят» Жошка

Всій Україні він запам'ятався як найтовстіший, найрудіший і один з найбільш харизматичних учасників «Вар'ят». Що відомо про «пухкого пірожечка», дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Жогло Володимир Олександрович народився 3 серпня 1988 року в Млинові Рівненської області. Але ще маленьким, разом з родиною переїжджає до Львова, де він і провів своє дитинство. Майбутній артист зізнавався, бажання опинитися на сцені виникло ще в школі.

Популярне: "У прозорих чоботях і…": Фреймут вразила прихильників своїм новим нарядом

Але в школі хлопця не полюбили через те, що він був товстим. Володимир часто закривався в собі і віддавався творчості. Спочатку він писав вірші, а потім вирішив спробувати свої сили в шкільній команді КВН. Його взяли, і тут талант хлопця розкрився повністю. Веснянки і руде волосся в доповнення до габаритів, зробили його улюбленцем публіки. Саме тоді він знаходить собі справжніх друзів.

Після школи Володимир закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка у 2010 році. Уже тоді, завдяки КВН-у Жогло познайомився з Сергієм Притулою. Жогло часто виступав у Львівських ресторанах і стендап клубах зі своїми жартами, але після закінчення університету, популярний телеведучий робить йому пропозицію, від якої молодий хлопець просто не зміг відмовитися.

Притула створює своє розважальне шоу «Вар'яти» і пропонує Володимиру приєднатися. Тоді команда з 6 чоловік, почала гастролювати Україною та завойовувати популярність. У 2016 році виходить телевізійна версія цієї передачі. У команді він отримав прізвисько «Жошка», а шанувальники охрестили артиста «пухким пірожечком». Жарти артиста іноді доводили багатьох зірок до сказу. Так, наприклад сценка, де Володимир пародіює Ольгу Фреймут, коли та ще була ведучою програми «Ревізор», викликала навіть скандал. Сама ведуча оголосила, що низько зображати її «жирною і огидною».

Не дивлячись на успіх проекту, Жогло не вважає себе популярним чи відомим, заявляючи, що просто любить дарувати радість тим, хто її цінує.

У житті Володимир іноді теж відрізняється екстравагантними вчинками. У соціальних мережах розповідали, що часто Жогло помічають в різних барах і караоке Львова, де він неодноразово робив незнайомим компаніям щедрі подарунки. Пару раз він просто оплачував чийсь рахунок, заявляючи, що йому просто подобається слухати як вони сміються.

Особисте життя «пірожечка» на жаль не склалося. У Жогло досі немає другої половинки. Не дивлячись на те, що Володимира часто бачать в компанії різних красунь, він зізнається, що всі відносини дуже швидко закінчуються. Багато в чому, він звинувачує свій сценічний образ. Дівчата закохуються в пухкого веселуна, а не в справжнього нього.

Крім виступів у «Вар'ятах», він іноді підробляє і ведучім на весіллях. Володимир зізнавався, що розцінки варіюються від 500 до 700 доларів за корпоратив.