Новини про зірок
Подобається

«Невже ви дійсно так можете»: Екс-солістка «ВІА Гри» вразила шанувальників своїм тренуванням

21/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Невже ви дійсно так можете»: Екс-солістка «ВІА Гри» вразила шанувальників своїм тренуванням

Популярна українська виконавиця Надія Мейхер похвалилася своєю спортивною фігурою, передає Корупція.Стар.

Екс-солістка "ВІА Гри" на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла своїм шанувальникам про те, що вирішила зайнятися балетом. 36-ти річна співачка опублікувала коротке відео, в якому показала частину свого тренування. На записі видно, як Надія виконує розтяжки, а потім з легкістю сідає на шпагат.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

Маленька частина нашого заняття … Під чуйним керівництвом Наталії Донець, мого прекрасного, і в прямому, і в переносному сенсі слова, викладача. У цій приватній балетній школі можна займатися не тільки таким "віковим" дівчатам, як я, але, в першу чергу, маленьким дітям, у яких є всі шанси стати балеринами … Нехай лінь і страх не заважають вам досягати своєї мети, — мотивуюча зазначила Надія Мейхер.

Таке захоплення здивувало шанувальників, адже буквально днями стало відомо про те, що Мейхер ще й стала телеведучою програми про зірок шоу-бізнесу, тимчасово замінивши, Лілію Ребрик.

"Ого, я навіть не знала, що ви така різнобічна", "Невже ви так дійсно можете?", "Ви молодець, головне не припиняйте тренування".

 

 

Маленькая часть нашего занятия… Под чутким руководством Натальи Донец, моего прекрасного и в прямом, и в переносном смысле слова преподавателя @ballet_donets_school_. https://m.facebook.com/ballet.studio.ua/ К тому же в этой частной балетной школе можно заниматься не только таким возрастным девушкам как я)))?, но в первую очередь маленьким деткам, у которых есть все шансы стать балеринами… Люблю Вас! Хорошего дня! И пусть ЛЕНЬ и СТРАХ не мешает Вам Добиваться СВОЕЙ ЦЕЛИ??????

Публикация от НАДЕЖДА МЕЙХЕР-ГРАНОВСКАЯ (@nadyameiher)