Новини про зірок
Подобається

Сєдокова знову закохана! Тільки погляньте, хто став її новим обранцем

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Сєдокова знову закохана! Тільки погляньте, хто став її новим обранцем

Популярна співачка, багатодітна мама Анна Сєдокова поділилась радістю зі своїми фолловерами, передає Корупція.Стар.

Красуня-співачка знову закохалася.

Цього разу обранцем Анни став чоловік, який тісно пов'язаний зі світом шоу-бізнесу — популярний фотограф Данило Величко.

Сєдоково не лише розповіла про свої почуття, а й показала фотографію коханого.

Знаєте, якби мене ще півроку тому запитали, повірю я в те, що зараз відбувається, я б сказала – ні! Тільки що, я була номінована на премію muztv! Краще жіноче відео Року! Моя “Не Твоя Вина”. Я повертаюся додому в найкрасивішій машині на світі, там сплять мої улюблені діти і у мене найприголомшливіша робота на Землі! У мене віддані друзі і найулюбленіші подруги, і просто божевільна команда на роботі! Він! і все тільки найкраще попереду! Я знаю! Дякую тобі, Боженьку і спасибі ВАМ, моя ІнстаСім’я! Ми зробили це. Ми – сила!

Популярне: "Занадто багато інтиму …": Світлана Лобода завалила соцмережі фотографіями своїх грудей

Нагадаємо, зараз зіркова матуся самотужки виховує трьох дітей — Моніку, Аліну та Гектора. Можливо, саме Данило стане хорошим батьком для цих малюків.

 

 

Знаете, если бы меня ещё пол года назад спросили, поверю ли я в то, что сейчас происходит, я бы сказала — нет! Только что, я была номинирована на премию @muztv !!! Лучшее женское видео Года !!!!!!! Моя #НеТвояВина !!! ❤️Я возвращаюсь домой в самой красивой машине на свете, там спят мои любимые дети и у меня самая потрясающая работа на Земле !!! У меня преданные друзья и любимейшие подруги и просто безумная команда на работе !!! Он !!! И все только лучшее впереди! Я знаю! Спасибо тебе, Боженька и спасибо ВАМ, моя ИнстаСемья! Мы сделали это !!! Мы — сила ❤️

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)