Новини про зірок
Подобається

«Тепер і у Святослава є мала»: Новина про дівчину артистичного гумориста з «Загорецької» взірвала мережу

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тепер і у Святослава є мала»: Новина про дівчину артистичного гумориста з «Загорецької» взірвала мережу

Соціальні Мережі буквально вибухнули, розповсюджуючі новину про те, що у Святослава з'явилася дівчина, передає Корупція.Стар.

Особисте життя представника команди-переможця минулого сезону гумористичного проекту "Ліга Сміху" Святослава Антіпова хвилювала багатьох шанувальників його творчості. У мініатюрах на сцені, разом зі своїм напарником Віктором Рожевим, вони неодноразово відігравали сценки, в яких Святослав намагався знайти собі дівчину. Але для харизматичного гумориста всі спроби закінчувалися невдачами.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

Днями в соціальній мережі Інстаграм, в групі, створеній фанатами команди, з'явилися фотографії, на яких в обіймах Святослава знаходиться симпатична дівчина. До речі , вона виявилася "Танькою" з іншої популярної команди "VIP Тернопіль". На одному зі знімків дівчина в зеленому халаті влаштувалася на колінах Антіпова, а на інший хлопець ніжно цілує її в голову.

У коментарях прихильники спробували з'ясувати чи правда це, але відповіді так і не отримали.

"Це правда, що вони каламутять?", "Дуже красива пара", "Дуже добре виглядають, Таня вогонь"

 

?Тепер і у Святослава є мала,але тільки не з @vinnitskyie_official , а з @vipternopil_official ? . ?Став + ,якщо тоже довподоби ці команди❤️ . . #Загорецька #загорецькалюдмиластепанівна #загорецькалс #лігасміху #львів #київ #тернопіль #рівне #житомир #одеса #вінниця #киев #днепр #харків #дніпро #гумор #жарт #запоріжжя #смех #харьков #ровно #львов #хмельницький #вінниця #чернівці #полтава #луцьк #миколаїв #чернігів #херсон #злс

Публикация от Загорецька Людмила Степанівна (@zagorecka_ls)