Новини про зірок
Подобається

«Прости мене, Батько …»: Віталій Козловський зворушив шанувальників своєю сповіддю

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Прости мене, Батько …»: Віталій Козловський зворушив шанувальників своєю сповіддю

Популярний український виконавець Віталій Козловський привітав свого батька з Днем народження, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм співак опублікував поєднати фотографію. На ній молодий красень разом зі своїм батьком корчать смішні пики. У підписі до знімка Козловський розповів про те, що його тато завжди був простою людиною. Багато в чому своєму успіху Віталій зобов'язаний саме своєму татові.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

"Я син простої людини, не виріс в розкоші надмірностей. Не розпещений був, як хтось. Не бачив надмірних бенкетів. Якщо був би дурним, міг би злитися на те, що було все інакше. Ні, я можу лише поклонитися, тобі, Батько , за своє щастя. За щастя бути тобою улюбленим. Хоч іноді нестерпним я стаю, грублю часом. Прости мене, Батько, за це, ти найближчий Друг на світі! Я син великої Людини, а це головне, повірте. З днем народження, Папа ", — написав Віталій.

Шанувальники розповіли, що таке визнання їх зворушило і відзначили, що чоловіки дуже схожі.

"Боже, як красиво написано! Як чуттєво … батькові напевно дуже приємно чути такі слова", "Батько у вас гарний, ви дуже схожі"

Зараз Віталій разом з батьком відпочивають у Львові.

 

Я сын простого человека, не вырос в роскоши излишеств. Не избалован был, как некто. Не видел чрезмерных пиршеств. Коль был бы глупым, мог бы злиться на то, что было все иначе. Нет, я могу лишь поклониться, тебе, Отец, за своё счастье. За счастье быть тобой любимым, и опекаемым тобою. Хоть иногда невыносимым я становлюсь, грублю порою. Прости меня, Отец, за это, ты самый близкий Друг на свете! Я сын большого Человека, а это главное, поверьте. С Днём рождения, Папа ? #любимыйпапа #мойДруг #стихотворениеТЕБЕ #happybirthday

Публикация от ♣️Vitaliy Kozlovskiy♣️ (@vkozlovskiy)