Новини про зірок
Подобається

«Плювок в душу українців»: На Катю Осадчу накинулись шанувальники за її нове фото з Олександром Рибаком

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Плювок в душу українців»: На Катю Осадчу накинулись шанувальники за її нове фото з Олександром Рибаком

Популярна українська телеведуча побувала в Осло, де взяла інтерв'ю у переможця "Євробачення" Олександра Рибака, передає Корупція.Стар.

Приводом для такої поїздки стало те, що хлопець буде представляти Норвегію на найбільшому Європейському вокальному конкурсі вже вдруге. У цьому році він знову взяв участь у відборі і переміг.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

"Світське життя" триває! Гостюємо в Осло у Олександра Рибака! Побуваємо в будинку артиста, познайомимося з батьками і дізнаємося, навіщо йому знову "Євробачення"!, — підписала знімок Катерина.

Шанувальники буквально через кілька годин завалили ведучу негативними коментарями. Виявилося, що вибором героя вони залишилися задоволені, а не сподобалося глядачам пальто, яке одягла Осадча. Через верхню частину цього одягу проходять білі, червоні і сині смуги, створюючи враження, що вона накинула на себе російський прапор.

"Так, уж …. вибираючи пальто, хтось зовсім не подумав", "Плювок в душу українців", "Як можна при такій ситуації в країні надіти пальто з такою забарвленням? Обуренню немає меж!", "Катя, що не показуйте нікому це пальто! Націоналісти не зрозуміють "

Як вдалося з'ясувати, пальто виявилося брендовим, від українського дизайнера Катерини Сильченко, яка використовувала такі кольори у всій своїй осінній колекції 2018-2019.