Новини про зірок
Подобається

Було зроблено класичне освідчення з обручкою»: Лілія Подкопаєва повідомила, що виходить заміж і показала нареченого-красунчика

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Було зроблено класичне освідчення з обручкою»: Лілія Подкопаєва повідомила, що виходить заміж і показала нареченого-красунчика

Відома українська гімнастка, олімпійська чемпіонка нарешті розсекретила свого нареченого, передає Корупція.Стар.

В інтерв'ю популярному українському журналу дівчина розповіла, що всього кілька днів тому прилетіла до Києва, щоб поділитися своїм радісною подією з шанувальниками. Виявилося, що майбутній чоловік Подкопаєвої живе в Атланті, і звуть його Ігор Дубинський. Хлопець американський бізнесмен. Не дивлячись на те, що він народився в Києві, в Америку він переїхав більше 25 років тому і зараз повертатися в Україну вже не хоче.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

«Було зроблено класичну пропозицію з кільцем, на яку було отримано позитивну відповідь. Надалі у нас все заплановане, але ми не хочемо поки все розповідати », — розповів Ігор Дубинський.

Про те, де саме і коли пара відсвяткує своє весілля, майбутнє подружжя поки що не розповідає.

Нагадаємо, що це не перший шлюб знаменитої чемпіонки. Минулим обранцем дівчини виявився бізнесмен Тимофій Нагроний, з яким вони прожили разом більше 7 років. У пари залишилася спільна дочка Кароліна, а також син, Вадим, якого вони всиновили.