Новини про зірок
Подобається

«Практично півроку вона була паралізованою»: Тернистий шлях Анжеліки Рудницької в українському шоу-бізнесі

11/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Практично півроку вона була паралізованою»: Тернистий шлях Анжеліки Рудницької в українському шоу-бізнесі

У дев'яності роки безліч імен увійшли в українську естраду. Після тривалого часу навязування власних думок, пробивається своє бачення творчості і український шоу-бізнес починає активно розвиватися. Та, нажаль не всі зірки, що були популярні у дев'яності залишилися на піку слави. Дехто виїхав з країни, дехто спробував ще раз і знову добивається уваги від шанувальників. Однією з таких яскравих зірок є Анжеліка Рудницька, передає Корупція.Стар


Народилася дівчина у Рівному і виховання у творчій сім'ї дало їй великий поштовх у подальшій кар'єрі. Батько Анжеліки був знаним письменником і журналістом, а у минулому оперним співаком. Тому чарівний голос співачка отримала саме у спадок від батька. Він був її першим вчителем і наставником, завжди допомагав і давав поради. 

У дитинстві Анжеліка Рудницька активно займалася творчістю, та вибрала не менш творчу професію пішла навчатись на журналіста у столичний університет. У дівчини було досить насичене життя, Рудницька була серед тих студентів, які брали участь у  голодуванні «Революція на граніті».  Власні погляди і своє бачення спонукає жінку створити "Територію А", тобто Тереторія Анжеліки.

Разом з поетом Олександром Бригинцем Рудницька вирішує створити, щось таке, чого досі в Україні ще не було. І їм це вдалося! 

"Тереторія А" стала першою в Україні щоденною програмою, що відкрила такі імена, як Юрко Юрченко, Аква Віта і EL Кравчук. Хіт-парад швидко набув небаченої популярності і самій Рудницькій не одноразово пропонували записати пісню та жінка відмовлялась.

У 1998 році, несподівано для всіх Анжеліка Рудницька заспівала. 

Популярне:Прихильники не впізнали Олену Кравець. Що сталось з зіркою?

Ще через рік зірка записала дві пісні і у тому ж році їй присвоїли звання Заслуженої артистки України. Та виснажливі гастролі і напружений графік призвели до того, що зірку паралізувало. 

Практично півроку вона провела у нерухомому стані і саме цей період став для зірки переломним. Під час хвороби вона створила серію графічних робіт «Незриме коріння». Після тривалої реабілітації Анжеліка пробувала відновити свою пісенну кар'єру та за цей час українська естрада змінилась. 

Зараз Анжеліка Рудницька працює над новими роботами, допомагає молодим талантам і також gрацює в КНУ ім. Т.Шевченка в Інституті філології у Центрі фольклору та етнографії. Досліджує народний орнамент.