Новини про зірок
Подобається

Пішла в декрет?: Названа офіційна причина виходу Романової з «Віа Гри»

11/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пішла в декрет?: Названа офіційна причина виходу Романової з «Віа Гри»

Нещодавно звістка про те, що одна з найяскравіших солісток гурту "ВіаГра" Міша Романова покидає колектив приголомшила шанувальників, передає Корупція.Стар

І от, нарешті продюсерський центр Meladze, котрий працює з групою, озвучив офіційну причину відходу дівчини з популярної групи.

Проте, сама дівчина у коментарях натякнула, що її рішення пов'язане з особистими обставинами в житті. Виявилося, що Романова покинула колектив і пішла у декрет. Про це сказано в офіційному блозі продюсерського центру.

"В кінці березня стало відомо про вихід з групи Міші Романової. Дівчина залишила колектив з огляду на вихід у декрет", — сказано в повідомленні.

Зазначимо, що дівчина була учасницею групи п'ять років. А також, ходили чутки про роман з українським виконавцем Максом Барських. Пара разом проводила багато часу і навіть їздили відпочивати разом. Та ні солістка "ВіаГри", ні Макс романтичних стосунків не підтвердили.

Популярне:Прихильники не впізнали Олену Кравець. Що сталось з зіркою?

Таблоїди не раз писали, що Міша та Макс зустрічалися ще в студентські роки, але швидко розійшлися та зараз підтримують хороші дружні відносини, часто бачаться, але не намагаються знову піти в сторону романтики. 

 

 

 

ПЦ Meladze Music официально представил новую солистку группы ВИА ГРА. Сегодня днём продюсерский центр Константина Меладзе официально представил новую солистку группы ВИА ГРА .Ею стала 26 летняя Ольга Меганская @omeganskaya Ольга родилась в городе Ярославль.С раннего детства девушка занимается музыкой, закончила музыкальную школу, но первое высшее образование получила по специальности «преподаватель истории и английского языка». На данный момент Ольга учится на 3 курсе эстрадного отделения в Ленинградском колледже культуры и искусств. Девушка очень трепетно относится к животным, не ест мясо и является строгим противником натурального меха (о чем не раз рассказывала на своей странице в Инстаграм) С 2013 года состав группы оставался неизменным. На протяжении 5 лет в коллективе работали победительницы шоу «Хочу в ВИА ГРУ» — Эрика Герцег , Миша Романова и Анастасия Кожевникова . На данным момент это был рекордный по своей продолжительности состав группы. Напоминаем, что в конце марта стало известно об уходе из группы Миши Романовой. Девушка покинула коллектив по причине ухода в декрет.

Публикация от MeladzеMusic (@meladzemusic)