Новини про зірок
Подобається

«Офіційно! Новою солісткою групи «ВІА Гра» стала…»: Меладзе зізнався, кого взяв на місце Романової

10/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Офіційно! Новою солісткою групи «ВІА Гра» стала…»: Меладзе зізнався, кого взяв на місце Романової

Днями Мережу потрясла звістка про те, що одна з солісток "ВІА Гри" Міша Романова йде з групи, передає Корупція.Стар

За словами співачки, такий вчинок жодним чином не пов'язаний з взаємовідносин між співачками в колективі. Піти зі сцени дівчина зважилася через свого нового молодого чоловіка. Про подробиці, чому хлопець Романової був проти її кар'єри, вона не розповіла. Фанати зірки припустили, що дівчина вагітна.

Популярне: "Ой ця Осадча,цирк на дроті!": Горбунов потішив шанувальників фото з дружиною

Костянтин Меладзе, який є продюсером групи, нарешті зізнався, кого взяв на замін виконавиці. Новою солісткою виявилася дівчина з Ярославля 26-ти річна Ольга Меганська.

З раннього дитинства дівчина займається музикою, закінчила музичну школу, але першу вищу освіту отримала за спеціальністю «викладач історії та англійської мови». На даний момент Ольга вчиться на 3 курсі естрадного відділення в Ленінградському коледжі культури і мистецтв.

Чому Меладзе вирішив взяти саме її, Костянтин вирішив приховати.

 

#MeladzeMusicПредставляет ОФИЦИАЛЬНО! Новой солисткой группы ВИА ГРА стала 26 летняя Ольга Меганская @omeganskaya Поздравляем Ольгу с попаданием в замечательную команду Meladze Music ! #СправкаMeladzeMusic: Ольга родилась в городе Ярославль. С раннего детства девушка занимается музыкой, закончила музыкальную школу, но первое высшее образование получила по специальности «преподаватель истории и английского языка». На данный момент Ольга учится на 3 курсе эстрадного отделения в Ленинградском колледже культуры и искусств . Напомним, что в марте коллектив покинула Миша Романова.

Публикация от MeladzеMusic (@meladzemusic)