Новини про зірок
Подобається

«Крутила роман з холостяками 5-го та 6-го сезонів, а тепер…»- Які стосунки пов’язують Рождена Анусі і нову учасницю Анетту Жернову

07/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Крутила роман з холостяками 5-го та 6-го сезонів, а тепер…»- Які стосунки пов’язують Рождена Анусі і нову учасницю Анетту Жернову

Восьмий сезон "Холостяка" сміливо можна зазвати найнепередбачуванішим за всю історію програми. Глядачі і справді з нетерпінням чекали виходу проекту на екрани, та ніхто й уявити не міг такого розвитку подій. Чи це сценаристи так задумали, чи так склалися обставини, але повернення на проект "Холостяк" екс-фіналістки Анетти Жернової точно був несподіванкою для всіх, передає Корупція.Стар.

Анетта Жернова фіналістка шостого сезону "Холостяка". Дівчина була в кроці від перемоги в боротьбі за серце Іраклія Макацарії, проте все ж пара не склалася. Хлопець вибрав Олену Лесик, відносини з якою завершилися через рік після знайомства. 

Нагадаємо, що прихід дівчини в проект дуже запам'ятався глядачам. Між Анеттою і Іраклі з'явилося багато емоцій з самого початку знайомства. Ті, хто не дивився "Холостяка", мабуть, подумали, що їх зустріч можна схарактеризувати як любов з першого погляду, проте сталося все зовсім навпаки. Та справжнім шоком стало те, що холостяк не вибрав дівчину і вона залишилась ні з чим.

В одному зі своїх інтерв'ю Анетта навіть зізналася: коли Іраклі все ще був разом з Оленою, дівчина мріяла стати його коханкою, але після їхнього розлучення бажання це зникло.


Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією

Відомо, що Анетта Жернова досить скритна особистість. Їй ніколи не подобалося виставляти напоказ своє особисте життя. Та цікавість журналістів невтомна і все ж дещо випливло на поверхню. 

Якийсь час ходили чутки про те, що Анетта зустрічається з Сергієм Мельниковим, який також брав участь в "Холостяку", правда, в п'ятому сезоні. Доказом зв'язку двох людей стала низка спільних фотографій. А тепер дівчина вирішила поборотися і за серце Рождена Анусі.

У п'ятому випуску восьмого "Холостяка" дівчину ніхто не чекав, а особливо учасниці, бо ж на одну суперницю стало більше. Анетта з'явилася, як грім серед ясного неба і навіть встигла сходити з Рожденом на побачення. 

Зазначимо, що пара вже знайома і саме на індивідуальному побаченні дівчина зізналась, що її справжнє ім'я Аня. Після душевних розмов і спільних спогадів холостяк запропонував дівчині продовжити участь у шоу. А, що з цього вийде побачимо у наступних випусках "Холостяка".