Новини про зірок
Подобається

«Зараз вона…»: Куди і чому зникла учасниця «Мастер Шеф», Алла Ковальчук

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зараз вона…»: Куди і чому зникла учасниця «Мастер Шеф», Алла Ковальчук

«Мастер Шеф» подарував українському телебаченню вже не одну зірку. «Випускників» шоу часто запрошують не лише готувати у найкращих ресторанах країни, а й у різноманітні телепроекти, в якості експертів, звісно ж. Така доля спіткала і цю яскраву жіночку – Аллу Ковальчук, учасницю одного з сезонів цього кулінарного шоу.

Редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам про неї, її долю і те, чому вже понад рік ми не бачимо жінку на телеекрані.

На проект Алла прийшла у досить зрілому віці – у 48. Та її простота, сердечність одразу припали до душі телеглядачам. У неї чудова сім’я – чоловік та двоє дітей. Цікаво, що професія Ковальчук далека від кулінарії, вона – швачка. 

Однак, досягнувши такого поважного віку, все ж наважилась втілити дитячу мрію.

Не дивно, що майже одразу після закінчення кулінарного проекту її запросили працювати у шоу Надії Матвеєвої – «Все буде добре». 

Там Ковальчук ділилась рецептами й навіть мала свою рубрику. Все складалось дуже добре: перегляди у YouTube, всенародна любов.

В перші дні 2017 року навколо імені цієї жінки спалахнув гучний скандал. Справа в тому, що на своєму каналі у YouTube, Алла оприлюднила відео, де зі своїми рідними зустрічає Новий рік за російським часом та під промову чужого президента.

Цей ролик миттю розлетівся Мережею, його порізали на цитати й намагались показати кухарку якомога в гіршому світлі. Більше того, обурені українці вимагали в гендиректора СТБ звільнити Аллу, на що він відповів, що ми живемо у вільному суспільстві, де кожен може висловлювати свою думку.

Однак, попри такі слова, вже через три тижні після початку скандалу, Ковальчук обмовилась про роботу на телебаченні як про колишню.

Популярне: «Змусила коханця-продюсера кинути вагітну дружину, а сама …»: Вся правда про солістку «НеАнгелів» Віку

Зараз Алла заробляє на життя, викладаючи різноманітні ролики на своєму каналі в Мережі. Там вона продовжує ділитись цікавими рецептами, а також розповідає про своє життя.