Новини про зірок
Подобається

«Це власне рішення чи сценарна заготовка»: Яна Соломко про життєву драму і чоловіка-бізнесмена

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це власне рішення чи сценарна заготовка»: Яна Соломко про життєву драму і чоловіка-бізнесмена

Талановита співачка, телеведуча і молода мама Яна Соломко впевнено будує свою сольну кар'єру, виховує поки єдину донечку Кіру й абсолютно щаслива в шлюбі. З появою дівчини на "Холостяку" вона стала улюбленицею мільйонів українців, глядачі щиро вболівали за щастя дівчини, передає Корупція.Стар


Те, що кучерява Яночка стане співачкою, було зрозуміло, ще коли вона була зовсім малою і жила разом з мамою і братом невеликому провінційному містечку Чутове Полтавської області.

У 17 років Яна Соломко спробувала удачу в телевізійному шоу «Шанс». Стати фіналісткою їй не вдалося, як не склалося зі спробою домогтися успіху в Америці хоч дівчина й увійшла до складу міжнародного колективу Glam, проіснував він недовго і дуже швидко розпався, а Яна Соломка повернулася до Києва.

Яна Соломко не приховувала, що важко переживала програш в «Холостяку». Дівчина довго не могла зрозуміти вибір Максима Чмерковського і до сих пір не знає, чи було це власне рішення молодої людини або сценарна заготовка. Яна каже, що їм вдалося зберегти з "холостяком" дружні стосунки. Але з часом спілкування поза проектом зійшло нанівець.

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

Та від щастя не сховатись і 16 травня 2014 року Соломко вийшла заміж. Обранцем дівчини став уродженець Донецька Олег, який займається морськими перевезеннями. Співачка каже, що познайомилися молоді люди за кордоном. Весілля відсвяткували на екзотичних островах Домінікани, куди наречена прибула, не здогадуючись про майбутнє свято. Як зізнається Яна, вже через пару місяців після зустрічі з майбутнім чоловіком зрозуміла, що хоче прожити життя з цією людиною, бути мамою його дітей і люблячою дружиною.

Через рік після весілля в сім'ї Яни й Олега сталося диво на світ з'явився їхній первісток, дочка Кіра. Дівчинка народилася в Америці, в місті Майамі. Яна та Олег для себе визначили, що не зупинятимуться на одній дитині, а молода мама взагалі мріє про 2-3 молодших сестричок для старшої Кіри.

У Яни Соломко багато захоплень. Вільний час артистка проводить в фітнес-залі або в басейні, обожнює плавати, а ще співачка захоплюється літературою з психології та езотерики. Та й в самій Яні щось містично привабливе, хоч дівчина і не схожа на інших сучасних вокалісток.

Взимку Яна разом з сім'єю відлітає жити в Майамі. Зазначимо, що співачка дуже любить літо і старається постійно відпочивати в сонячних країнах. Яна відповідально підходить до виховання дитини й будучи молодою мамою, вже цікавиться можливостями отримання освіти для донечки. Співачку здивував той факт, що в американській школі може безкоштовно навчатися будь-яка дитина, не залежно від громадянства.