Новини про зірок
Подобається

«Перед знайомством з ним я пішла до церкви»: Леся Нікітюк зробила неочікувану заяву про Притулу

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Перед знайомством з ним я пішла до церкви»: Леся Нікітюк зробила неочікувану заяву про Притулу

Леся Нікітюк, яка нещодавно стала ведучою популярного українського шоу "Хто зверху", розповіла про знайомство зі своїм колегою Сергієм Притулою, передає Корупція.Стар.

Капітани протиборчих команд в передачі часто жартують один над одним, і створюється враження, що вони дружать дуже давно. Не дивлячись на це виявилося, що дружні відносини склалися у них тільки на передачі. Хоч і знайомі Сергій з Лесею були вже кілька років, близько вони не спілкувалися.

Популярне: Фотографія новонародженого малюка Джамали взірвала Мережу

— Для початку я пішла до церкви, сповідалася, прийняла причастя. І тільки потім вирушила знайомитися з Притулою. Жартую. Взагалі я знайома з Сергієм ще з часів моєї участі в стендап-шоу. Але не так близько, звичайно, як зараз. Тут у нас і гримерки поруч, і холодильник один на двох … Спочатку ми спілкувалися виключно на знімальному майданчику. У перші дні за лаштунками він реагував на мене спокійно, тільки "зиркав", коли проходив повз. А вже в студії "мочив" зі страшною силою. Ми обидва дуже хвилювалися, адже вперше працювали разом. І хотіли з цього дуету витягти максимум крутості.

Не дивлячись на малий досвід у веденні таких передач, шанувальники Лесі відзначили, що вона відмінно вписалася в формат шоу. Як мінімум тому, що дівчина має іскрометний гумор і може на рівних відповісти Притулі, котрий вважається одним з кращих імпровізаторів серед ведучих на українському телебаченні.

У мене немає мети пережартувати Притулу. Я прагну до того, щоб стати для нього гідним опонентом, щоб між нами на знімальному майданчику був коннект. Думаю, з нас вийшла непогана команда. А з кожним новим ефіром ставатиме ще краще!