Новини про зірок
Подобається

«Хочу худнути у компанії»: Василь Вірастюк стане новим учасником «Зважені і щасливі»

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Хочу худнути у компанії»: Василь Вірастюк стане новим учасником «Зважені і щасливі»

Заслужений майстер спорту України, володар титулу "Найсильніша людина світу" і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк візьме участь у восьмому сезоні шоу "Зважені та щасливі",  передає Корупція.Стар.

Худнути найсильніша людина світу буде не сам. Вірастюк правда не розкриває хто це буде, але глядачі вже з нетерпінням чекають нового сезону. 

"Скажу чесно, самому тренуватися складно. А на проекті" Зважені та щасливі "є можливість худнути в компанії. Це завжди веселіше й ефективніше, коли хтось підбадьорює, підстьобує. Я не ставлю собі за мету досягти якоїсь певної цифри. Я просто хочу скинути вагу, щоб мені було комфортно сидіти, стояти, щоб було добре самопочуття", — розповів Василь.

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком


Тренери зіркового шоу вже готуються до зустрічі зі зірковим гостем і підопічним. Зйомки розпочнуться у ківтні та триватимуть до середини літа. Також, директор ТО, яке виробляє "Зважені та щасливі ", Євген Тунік розповів, що практика роботи з такими людьми дуже цікава і вони раді, що Вася прийняв їхню пропозицію.

"Нам сподобався досвід минулого сезону — коли нарівні з учасниками худне відома в Україні персона. І ми раді, що Василь відгукнувся на нашу пропозицію взяти участь у проекті. У Василя особливий тип статури, дуже багато м'язів. Але статус найсильнішої людини у світі не скасовує того, що у володаря цього титулу можуть бути проблеми з вагою або здоров'ям. Василь сам бачить, що щось зайве потрібно прибирати, і готовий це робити разом з парами нового сезону"