Новини про зірок
Подобається

«Вчився на маркетолога і працював з Савіком Шустером»: Що і чому приховує головний психолог країни, Дмитро Карпачов

04/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вчився на маркетолога і працював з Савіком Шустером»: Що і чому приховує головний психолог країни, Дмитро Карпачов

Цього чоловіка знає вся країна, адже майже щодня в ефірі телеканалу СТБ з'являється бодай одне шоу за його участі. Його без зайвих роздумів можна назвати головним психологом країни. Ім'я цього харизматичного чоловіка — Дмитро Карпачов і сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам про життя, і те, як йому вдається поєднувати практику психолога з роботою на телебаченні.

Народився Карпачов у Кіровограді в кінці 70-их років. Там він виріс і отримав вищу освіту. До речі, в це важко повірити, але університет Дмитро закінчив за спеціальністю "Маркетинг". Трохи далеко від психології, чи не так?

Однак, вже в 2003 році Карпачов починає працювати фахівцем з питань психології, що вдається йому досить добре. Так, у 2009 Дмитра запрошують в якості психолога-модератора в політичне шоу Савіка Шустера. Так і розпочалась його кар'єра на телебаченні.

Через декілька років Карпачову пропонують роботу  на СТБ. З 2013 психолог встиг стати ведучим одразу 6 телепроектів, окрім того продовжує займатися практикою психолога та приймає участь в деяких проектах як експерт.

Дмитро — щасливий сім'янин, тож роздавати поради іншим сім'я має повне право. Свою красуню-дружину він зустрів у рідному місті. Це було кохання з першого погляду — майже одразу вони почали жити разом. У 2009 році Ірина зробила Дмитра найщасливішим чоловіком на Землі — вона подарувала йому синочка, якого назвали старовинним ім'ям — Святогор.

Професія дружини теж досить цікава — жінка підпрацьовує тренером з йоги, окрім цього вона займається домашнім господарством та вихованням сина. До речі, пара мріє про народження і ще однієї дитини, однак Дмитро майже весь час проводить на роботі, а Ірині самотужки впоратись з двома нащадками буде важко, тож ця подія постійно відкладається.

Популярне: "Настя, перегинаєш палку. Не ганьбися": Фотографії Насті Каменських без купальника підірвали Мережу

Цікаво: оскільки фотографій з Іриною ніде немає, то на просторах Мережі часто помилково дружиною Дмитра називають йог колегу — Наталію Холоденко.