Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 квітня 2018

31/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 1 квітня 2018

Овен

Не найкращий день для початку інтимних стосунків. На вас чекає розчарування. Бажано взагалі утриматися в статевих зв'язків.

Телець

Не найкращий день для початку інтимних стосунків. На вас чекає розчарування. Бажано взагалі утриматися в статевих зв'язків. Близнюки Ностальгія за колишніми романтичними пригодами зіпсує настрій. Не сумуйте. Придумайте привід для маленького родинного свята.

Рак

Зовнішня привабливість може бути оманливою. У вас буде можливість іще раз у цьому переконатися. Не довіряйтеся малознайомим людям.

Лев

Кохані не розумітимуть вас. Гост відчуття самотності може охопити серце. Та реальних підстав для цього не буде. Просто так повернулися зірки.

Діва

Не перекладайте на коханих відповідальність за відсутність злагоди у дома. Лише разом ви зможете щось змінити. Виникатимуть затримки з виплатами грошей. Торгівля йтиме мляво. Не варто у цей день купувати транспортну техніку.

Терези

У цей день люди помічатимуть гірші риси вашого характеру. Тож не намагайтеся справити на когось приємне враження. Займіться своїми справами.

Скорпіон

Слідкуйте за змінами у стані здоров'я своїх коханих. Не залишайте їх надовго самих. Може знадобитися вашей допомога.

Стрілець

День пам'яті та спогадів. Перегляньте старі сіміні фотографії. Зателефонуйте родичам, що живуть далеко. Очікувані гроші не надійдуть. Матеріальної підтримки требуватимуть старші родичі.

Козеріг

Цінуйте тривалі відносини. Не ображайте близьких своєю неуважністю. Незабаром знадобиться звернутися до них за підтримкою.

Водолій

Просто зранку не складеться діалог з коханими. Спробуйте попередити розгортання конфлікту. Виявляйте дипломатичність.

Риби

Будьте терпеливими. Не зважайте на сайтах висловлювання партнерів на вашу адресу. Не погрожуйте розривом відносин. Бо це дійсно може статися. Відчуватиметься фінансовий дефіцит.