Новини про зірок
Подобається

«У мене одна нереалізована мета…»: Ви тільки погляньте як змінилася перша переможниця шоу «Мастер шеф» Світлана Шептуха

30/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У мене одна нереалізована мета…»: Ви тільки погляньте як змінилася перша переможниця шоу «Мастер шеф» Світлана Шептуха

Хто ж з шанувальників кулінарного проекту "Мастер шеф" не пам'ятає цю непосидючу учасницю. Світлана Шептуха стала першою переможницею цього не простого шоу. Вже безліч сезонів позаду, а Світлану і досі впізнають на вулицях, передає Корупція.Стар

До участі в кулінарному шоу Світлана Шептуха працювала бухгалтером на донецькій шахті, а у вільний час любила готувати, та це було для жінки лиш хоббі. Кулінарним мистецтво в непрофесійному виконанні Шептуха вражала своїх гостей і членів сім'ї. Але талант не проп'єш і одного разу Світлана вирішила спробувала удачу на телебаченні. І не прогадала, їй це вдалося. На такий результат жінка і сама не очікувала. Вона стала переможницею "Мастер шеф".

Після перемоги в МастерШеф три місяці вчилася у французькій кулінарній академії Lе Cordon Bleu і переїхала з родиною до Києва. Зараз Світлана займає посаду шеф-кухаря в одному з престижних столичних ресторанів. Улюблена справа не перестає приносити їй задоволення:

"Я сама зібрала команду і розробила меню для ресторану. Наша команда намагається з усіх сил, але приховувати не буду: події, які зараз відбуваються в країні, дуже негативно вплинули на ресторанний бізнес. А ще у мене одна нереалізована мета: знайти зірку Мішлена".

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

Цікаво, що Світлану Шептуху досі впізнають на вулицях: підходять з проханнями сфотографуватися й отримати автограф. За час зйомок жінка стала справжньою улюбленицею українців. Новий життєвий етап змусив Світлану відшукати й нове хобі: подорожі.

"У мій день народження чоловік здійснив мою мрію, подарувавши мені поїздку до Італії, розповідає шеф-кухар. Звичайно ж, я встигла вивчити особливості місцевих ресторанів і спробувати безліч страв. Також обожнюю подорожувати по Україні й тепер пильніше придивляюся до особливостей кулінарії в кожному місті нашої країни".

Окрім активного способу життя Світлана ще й встигає давати майстер-класи по кулінарії. Жінка ціле направлено йде до своєї мети і в цьому ми бажаємо їй успіху.

 

Пост о еде.? Очень трудно в эту поездку было найти что то местное и аутентичное?. А то что находилось, лучше б не находилось? Нет, это не значит что еды нет. Просто обстоятельства были не в нашу сторону? видимо в связи с не сезоном все очень рано закрывается. И вот когда мы уже сдались, нам посчасливилось набрести на этот ресторанчик.??? Повторюсь — польская еда это не мое. Но! тут вполне очень даже вкусно. И порции огромные!? Бульон для Алисы был свежайший, домашний и вкуснющий.? Ломти мяса в наших тарелках были мягкими и вкусными?. А еще мы получили комплимент — смалец (запеченое со специями сало, перемолотое)что было вкусно и приятно! Так что очень рекомендую❤ #МастeрШeф #Шептуха #ШептухиныСоветы #Польша #Люблин #еда #польскаяеда #вкусно #бахус #ресторанбахус #ресторанлюблин #всемлюбви #неболейте #берегитесебя

Публикация от Светлана Шептуха (@sheptukha_chef)