Новини про зірок
Подобається

Від Бориса Круглова до Зіанджі: Вся правда про те, що саме підштовхнуло епатажного українського співака на такий крок

29/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Від Бориса Круглова до Зіанджі: Вся правда про те, що саме підштовхнуло епатажного українського співака на такий крок

Він був епатажним співаком, якого знала вся Україна, а став не менш епатажною співачкою. Весь творчий шлях від Бориса Апреля до Зіанджі дізналася  Корупція.Стар

Борис Максимович Круглов, саме таке справжнє ім'я було у маленького хлопчика, народився в 1990 році в Криму. У сім'ї він був не першою дитиною, у нього були старші брат Георгій і сестра Анна. Музикою він захоплювався ще в дитинстві, буквально змусивши батьків віддати вже в 5 років його в вокальну школу.

Популярне: Несподівано для всіх: Джамала народила первістка

Але батьки розцінювали це просто як хобі, мріючи про те, щоб син отримав гарну професію юриста. Після того, як він закінчив школу, Борис обманює всіх, заявляючи, що вступає на економіста, а сам вирушає вступати до Київського інституту культури і мистецтв. Круглов хотів опинитися на вокальному відділенні, але зміг поступити тільки на менеджмент шоу-бізнесу.

У 2008 році він дізнається про проект «Фабрика зірок 2» і приймає вольове рішення, спробувати свої сили. Саме тоді він створює свій псевдонім «Борис Апрель» і вперше фарбує волосся. Тоді хлопцеві було всього 17 років і це мало не зруйнувало його мрію. Але Могилевська, яка була одним з членів журі дала йому шанс. У підсумку він зміг посісти третє місце. Для хлопця, про якого ніхто не знав до цього шоу це було величезне досягнення. Його називають «Загадкою року» і визнають самим епатажним артистом.

У 2010 році стартував новий сезон проекту «Фабрика зірок. Суперфінал », куди запрошували найталановитіших і найцікавіших співаків. Запросили і Бориса, але вже в шостому випуску хлопця вигнали. Тоді глядачі влаштували неймовірний скандал, засипаючи студію повідомленнями з вимогами повернути співака. Режисери погодилися, але хлопець просто зник. Ніхто просто не міг його виявити. З'ясувалося, що Борис важко переживав свій відхід і у нього почалися проблеми з організмом, після чого він опинився в лікарні страждаючи анорексією. Борис зміг прийти тільки на фінал, здивувавши всіх своїм образом. Хлопець обстриг своє довге волосся.

Випустивши свій музичний альбом, Апрель їде в Китай.

«Ніхто не знав, де я перебуваю. Навіть батьки не знали, де я, до ладу. Мені сподобалося жити в ізоляції, ніхто не звертає уваги. Ніхто не фотографував, ніхто не звертається з проханням зробити Селфі. Прожив один рік взагалі в Китаї в горах »

На цьому і закінчилася історія Бориса Апреля. У 2014 році він переїжджає жити в Америку, де здійснює свій камінг-аут. Борис зізнався, що більше не хоче жити в чоловічому тілі і образі і вирішив стати Ейпріл. Після цього він зробив операцію зі зміни статі, остаточно ставши жінкою. У екс-чоловіка навіть з'явився хлопець, правда про його особистість так і не стала відома.

Після цього батьки заявили, що не хочуть продовжувати спілкування з Ейпріл. У новому вигляді дівчина знову пропадає на кілька років, поки в кінці 2017  не з'являється в Україні на відомому вокальному шоу «Голос Країни» під новим псевдонімом Зіанджа.

«Ім'я Зіанджа народилося в Китаї. Я працювала волонтером, викладала англійську мову дітям дошкільного віку з малозабезпечених сімей. Тоді у мене було довге волосся кольору блонд, і діти називали мене Енджел (Ангел). Таким чином Енджел трансформувалося в Зіанджу »

Зіанджа викликала справжній фурор, розгорнувши до себе всіх тренерів, які ледве впізнали колишнього співака. Тіна Кароль заявила про те, що вважає такий вчинок негідним, а весь цей галас лише спосіб пропіраться. Незважаючи на це, Зіанджу вирішив взяти до себе в команду Потап і дівчина з успіхом вже подолала свою першу вокальну дуель.