Зірка тижня
Подобається

«Сергій був приводом для розставання з чоловіком…»: Що приховує спокуслива брюнетка, відома ресторатор Даша Малахова

26/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сергій був приводом для розставання з чоловіком…»: Що приховує спокуслива брюнетка, відома ресторатор Даша Малахова

Минулого року популярна ведуча-кулінар, Даша Малахова відкрила власний ресторан, в якому через деякий час і відсвяткувала своє 40-річчя. На весіллі було багато гостей: близьких та друзів, колег.

Проте більшість шанувальників не знають, що свого колишнього чоловіка Малахова проміняла на фітнес — тренера. Це був не легкий вибір, враховуючи те, що з чоловіком вона прожила 10 років. Рестораторка також розповіла, що довгий час не говорила з власним батьком через цю ситуацію, який підтримував її колишнього чоловіка.

Сама кулінар коротко охарактеризувала цю ситуацію: 

"Моє ставлення, що це – нормально. Це було дивно і для мого тата, декілька місяців він майже зі мною не спілкувався, коли я розійшлася з Чабою. Хоча ми спочатку розійшлися, а потім я почала офіційно зустрічатися із Сергієм, хоча Сергій був приводом для розставання, насправді"

Ведуча зізналась, що хотіла змінити своє життя, і піти в зал. І життя дійсно змінилося.  Виявилось що тренер купив її хорошим ставленням, увагою та теплом, що не міг дати її попередній чоловік.

Зі слів Малахової в день освічення вона була не в тому стані, хвора і з високою температурою. Він прийшов і просто сказав, все що думав. 

Малахова дуже відповідальна мама. Минулого року вона навість вступила у дискусію, про важливість тих чи інших книг у житті дітей. Аргументуючи це порадами з власного досвіду. Та і сімейство ресторатора, часті гості у столичних кінотеатрах, на різних сімейниї фільмах і мультфільмах. Щож ми і надалі будемо слідкувати за життям ведочої та радіти її сімейному щастю і творчим перемогам.