Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 березня

25/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 26 березня

Овен
Навряд чи щось зможе зіпсувати вам настрій. Хіба що несподівано шумні гості. Потерпіть незручності заради підтримання добрих відносин з приємними людьми.

Телець
Зірки сприятимуть здійсненню ваших бажань. Вихідні можуть стати найбільш романтичними днями цієї осені. Не давайте волю сумнівам. Виникатимуть проблеми з пам’яттю. Важко буде залишатися зібраними.

Близнюки
Спробуйте порівну розділити свою увагу між коханими й малечею. Не викликайте почуття ревнощів з боку тих чи інших.

Рак
Не сподівайтеся на спокійний відпочинок. Вашої уваги потребуватимуть усі оточуючі. Побути на самоті ви зможете лише ввечері. Ви можете отримати непогані додаткові прибутки. Але для цього про відпочинок  доведеться забути. Зробіть вибір самі.

Лев
Добре розраховуйте кожен фінансовий крок. Обставини складатимуться всупереч вашим планам. Змиріться. Дослухайтеся до порад чоловіка (дружини). Передайте ініціативу до їх рук.

Діва
Домашні клопоти займатимуть більшість вашого часу. Розділіть їх на двох з партнерами. Тоді відчуття втоми не валитиме вас з ніг. 

Терези
Не відмовляйтеся від зустрічі з друзями. Познайомте коханих з дружнім товариством. На вас чекає ряд приємних несподіванок.

Скорпіон
Добра атмосфера пануватиме у вашому домі. Проведіть ці дні у затишному оточенні близьких людей.

Стрілець
У вашому розпорядженні достатньо грошей. Розділіть обов’язки між усіма членами родини. Тоді добрий настрій не покине вас.

Козеріг
Приймайте рішення щодо відпочинку разом з милими. Радьтеся з ними в усьому. Тоді вихідні залишать лише приємні враження.

Водолій
Намагайтеся нікуди не поспішати. Відмовтеся від грандіозних планів на ці дні. Відправляйтеся на прогулянку в добре знайомі вам місця.

Риби
Плануйте нетривалі зустрічі з коханими. Тоді не встигнете посваритися. Більшість часу проведіть з рідними.