Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 березня 2018 року

24/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 березня 2018 року

Овен

Вам надійдуть цікаві пропозиції з приводу роботи. Але дуже добре подумайте перед тим, як їх приймати. Зважте всі "за" і "проти".

Телець

Подумайте про своє здоров'я і не беріть на себе зайвих турбот. Це погано позначиться на вашому стані. Адже по-справжньому великі справи очікують вас попереду.

Близнюки

Все, що ви запланували пройде успішно. Але постарайтеся не лізти на рожен в особистих відносинах. Сміливо укладайте угоди в сфері обслуговування, продуктів харчування, сучасної побутової техніки. Клієнти будуть доброзичливі і привітні.

Рак

Не вдавайтеся в конфлікти. Останнє слово все одно буде не за вами, а відносини будуть зіпсовані. Не варто надмірно критикувати своїх близьких. Якщо на роботі можуть виникнути дрібні негаразди, не надавайте їм значення. Постарайтеся закінчити поточні справи, щоб не залишати за собою боргів.

Лев

Поменше говоріть про себе і про свої труднощі. Оточуючих це може роздратувати не на жарт.

Діва

У цей день ви можете сміливо будувати плани на майбутнє. Дуже сприятливий час для покупок і відпочинку з друзями.

Терези

Утримайтеся від критики в сторону оточуючих. Краще займіться тим, до чого довго не доходили руки. Будьте уважні і послідовні.

Скорпіон

Це буде дуже плідний день для вас. Ви встигнете зробити багато справ. Але власним здоров'ям нехтувати теж не варто.

Стрілець

Якщо в колективі ви влипли суперечності — займіть нейтральну сторону. А ось зі своїми власними справами постарайтеся навести порядок. І не хапайтеся за все підряд.

Козеріг

Приділіть час для своїх особистих справ. Якщо ділові партнери будуть пробувати  вас засмутити — не ведіться. Розслабтеся і отримуйте від життя задоволення.

Водолій

Присвятіть цей день своєї сім'ї. Родичі будуть вам за це тільки вдячні. І не варто чіплятися до них по дрібницях.

Риби

Тримайте себе в руках, навіть якщо хтось буде сильно дратувати вас. День буде сильно енерговитратним, але ви повинні з усім впоратися. Всі труднощі ви подолаєте легко і просто.