Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 березня 2018 року

22/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 23 березня 2018 року

Овен

Не допускайте ризику в фінансових справах. Погано прораховані проекти можуть привести ваш особистий бюджет до краху. Проводьте нову стратегію спілкування з оточуючими. Будьте непередбачувані в своїх реакціях на їх дії. Так ви зможете більшого досягти.

Телець

Колишні коханці можуть повернутися у ваше життя. Не слід намагатися реставрувати стосунки. Скоро повернуться і проблеми.

Близнюки

Вечір приготує для вас приємні несподіванки. Звільніть його для інтимного спілкування з коханими.

Рак

Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати. Навколишні будуть звертатися до вас за допомогою. Не відмовляйте людям. Незабаром і вам знадобиться чиясь підтримка.

Лев

Вдало пройде завершення розпочатих справ. Нові проекти будуть збитковими. Спробуйте подолати свої образи. Вмійте прощати улюбленим недоречні слова і вчинки. Тоді швидше зможете знову порозумітися.

Діва

Призначте милим побачення під зірками. Воно пройде добре. Одружені пізно ввечері зможуть знову відчути потяг один до одного.

Терези

Буде достатньо роботи. Говоріть правду. Брехня стане причиною сварок з оточуючими. Власну неправоту краще визнати самим. Так ви збережете своє добре ім'я.

Скорпіон

Підтримуйте добрі відносини з родичами коханих. Спробуйте залагодити колишні непорозуміння. Не уникайте спілкування з ними.

Стрілець

Не допускайте втрати через неуважність. Перевіряйте розрахункові чеки.
Самотні отримають шанс знайти свою пару. Спробуйте подолати вроджений консерватизм. Урізноманітніть своє дозвілля. Розширюйте коло спілкування.

Козеріг

Плановий підхід до розподілу коштів дозволить відчувати себе впевненіше. Між вами і улюбленими встановляться довірчі відносини. У вас буде можливість переконатися в надійності своїх партнерів.

Водолій

Цей день буде неспокійним. Накопичуватиметься відчуття втоми. Тому вечір проведіть наодинці за приємним для вас заняттям.

Риби

Сумний настрій може заволодіти вами. Об'єктивних причин для цього не буде. Зателефонуйте друзям. Проведіть вечір у веселій групі.