Новини про зірок
Подобається

«Вони разом уже чверть століття і Марина для нього…»: Тільки погляньте на дружину телеведучого Олега Панюти. А вони схожі!

19/03/2018     Автор: Яна Романська
«Вони разом уже чверть століття і Марина для нього…»: Тільки погляньте на дружину телеведучого Олега Панюти. А вони схожі!

Раніше він був частиною телеканалу "Інтер", де він кожної неділі підбивав підсумки тижня і розповідав про найважливіші події України і світу. Проте ось уже декілька років він частинка колективу уже іншого телеканалу, "Україна", де він також підсумовує інформаційний тиждень.

Він — це телеведучий Олег Панюта. На екрані він завжди серйозний чоловік, який розповідає про серйозні речі. А, який же вдома, цей строгий журналіст?

Популярне: Тренерам бракувало слів: Як відзначився син Таїсії Повалій Денис на «Голосі країни»

Сьогодні редакція Корупція.Стар  детально розповість вам про родину Олега Панюти.

Олег — щасливий сім'янин, який разом з дружиною уже майже чверть століття. З Мариною вони познайомились ще у студентські роки. Вона також журналіст за освітою.

Вони рано одружились і у них рано народився син — Антон. Зараз хлопцеві 23, він закінчив Києво-Могилянську академію. Антон займається інженерією і мріє про власний бізнес. Піти по стопах батьків хлопець не захотів.

"Колись син заявив, що журналістика — це останнє, чим йому хотілося б займатися, я прийняв це, тому наполягати не став …"

Проте син Антон не єдина радість родини Панют. У подружжя є маленька донечка, Анюта, якій уже виповнилось 8 рочків. Олег просто не може натішитись донькою і намагається проводити з нею побільше часу.

В одному з інтерв'ю Олег розповідав, що коли Марина народжувала Аню, то він наважився і був присутній на пологах, адже хотів чим пошвидше побачити свою дівчинку.

Коли Панюту запитують у чому секрет його сімейного щастя, він завжди впевнено відповідає, що це мудрість його дружини Марини. Вона для нього надійна опора і берегиня сімейного вогнища, яка завжди підтримає, коли це потрібно. Кохана ніколи не намагалась завадить його роботі і навіть, коли його постійно не було вдома, вона завжди з розумінням ставилась до цього.

Олег Панюта — яскравий приклад досвідченого журналіста і хорошого чоловіка і батька, який встигає і якісно виконувати свої робочі обов'язки, і проводити час з родиною.