Новини про зірок
Подобається

Не однією донечкою: Яна Соломко поділилася планами на майбутнє. А ви таке очікували?

19/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Не однією донечкою: Яна Соломко поділилася планами на майбутнє. А ви таке очікували?

Українська співачка і екс-холостячка Яна Соломко зараз відпочиває у Домінікані разом зі своєю донечкою Кірою, передає Корупція.Стар

Шанувальники завжди цікавляться життям молодої матері і часто запитують коли Яна повернеться на сцену. Незважаючи на те, що Кіраще маленька Соломко готує для своїх прихильників новий авторський проект —  Soyana. Саме цьому останнім часом співачка присвячує більшу частину свого часу, працює над музичною програмою і готується до зйомок нового кліпу на східну тематику.

Популярне:Кому пасує більше? Тіна Кароль і Надя Дорофеєва з’явились на публіці в однакових…

«Дівчатка мої, і всі, кому цікаво, чим я займаюся, крім доці! Навіть багато моїх друзів цікавляться, чому я відмовляюся від пропозицій, нікуди не ходжу і ніде мене не видно … Мені дуже приємно. Але я вважаю, що на цьому етапі життя має бути зовсім інший пріоритет — доця. Проте, я все одно буду продовжувати співати! Завдяки шоу «Холостяк» ви все дізналися мене як Соломко Яну. А зовсім недавно я все розповіла про прізвище моїх батьків — Соломон. І я зрозуміла, що доля мені підказує назвати проект Soyana, враховуючи всі три прізвища. У ньому я буду експериментувати, пробувати бути інший. А для вас так і залишуся Яною Соломко. Я хочу розділити свій сімейний і професійний альбоми. Спасибі, що ви зі мною », — написала Яна Соломко в своєму Instagram.

Також, актуальним залишається проживання зірки, та Яна ненамірена розголошувати інформаію. А от в якій країні буде втілювати свій проект побачимо згодом.