Новини про зірок
Подобається

«Тільки перетнули кордон» : Українського артиста заарештували в Америці, а все через незаконну…

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тільки перетнули кордон» : Українського артиста заарештували в Америці, а все через незаконну…

Амадор Лопес досить відомий у світі українського шоу-бізнесу хореограф, він ставив феєричні постановки для вітчизнятих селебретіс, передає Корупція.Стар

Нещодавно його гурт Rumbero's вирушив до Америки для зйомок нового кліпу на пісню "Mi Musica". Так, як пригоди постійно переслідують солістів Амадора і Олега, хлопці вирішили поділитися частинкою свого життя з шанувальниками.

"Наші шанувальники з задоволенням стежать за нашими соціальними мережами, дивляться відео з виступів і звичайного життя. Ми вирішили ще більше зблизитися зі своїми фанами і показати їм все наше життя зсередини. Тим більше, ми полетіли до Америки вперше, наші враження дуже цікаво було зняти й показати людям ", — розповів Олег Серафін.

Нова історія почалася, як тільки гурт "Rumbero's" перетнув кордон Америки. Амадора Лопеса затримала поліція за незаконну відеозйомку. Виявилося, що за законом штату Джорджія не можна нічого знімати в аеропорту, а щоб тобі це дозволили потрібно отримати спеціальний дозвіл. За таке грубе порушення закону можна відсидіти за гратами. Хлопцім довелося викручуватися і довго пояснювати поліцейським, що вони артисти з України і знімають для свого відео-блогу. Та піліція штату вилучила всі матеріали, а дані були видалені.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

"Як тільки ми вийшли з літака, я почав знімати відео, і тут же мене затримала поліція. Я був дуже здивований, тому що ні в одній країні я такого не пам'ятаю, щоб в аеропорту не можна було знімати на любительську камеру. В результаті вся інформація була видалена, і нам довелося все почати заново. Але, тим не менш, ми підготували чимало цікавих відео, які з нетерпінням готові показати своїми шанувальникам", — поділився Амадор Лопес.