Новини про зірок
Подобається

Сплю з дівчатами, але без почуттів: Melovin розповів подробиці свого особистого життя

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Сплю з дівчатами, але без почуттів: Melovin розповів подробиці свого особистого життя

Переможець Національного відбору на "Євробачення-2018" виконавець Melovin відверто розповів про своє особисте життя, передає Корупція.Стар.

Про те, що у нього немає дівчини, хлопець зізнавався ще після перемоги на "Х-факторі". Виявилося, що у молодої людини просто не вистачає часу для того, щоб побудувати свої відносини. Через постійні репетиції виконавець спить всього по кілька годин на день. На своїй прес-конференції Melovin поділився з шанувальниками і більш особистими подробицями.

Популярне: "Дивовижний краєвид": Світлана Лобода показала будинок у якому буде жити в США

"С*кс буває. Правда, я не буду брехати, буває. Але дуже рідко і для мене це якось дуже далеко. Ти нічого не відчуваєш до людини. Повинна бути якась прихильність до людини", — про це він розповів в інтерв'ю "  Анатолію Анатолічу в програмі "Зе Інтерв'юер".

Останні серйозні відносини у співака були більш 4-ох років тому.

"Зрозуміло, що навіть відносинами їх не можна назвати: романтика, кінотеатри. А зараз не виходить ні знайти, ні знайомитися, проявляється соціофобность"

Нагадаємо, що вже 12 травня ми дізнаємося переможця на найбільшому європейському музичному конкурсі "Євробачення-2018". Поки букмекери ставлять нашого виконавця на 20 місце.